Η Volvo εγκαινιάζει νέα βραβεία γαστρονομίας


Αν ο ερωτας περνα απο το στομαχι, αφου τα Volvo ειναι ερωτευσιμα, η σουηδικη μαρκα δεν θα μπορουσε να μη συνδεσει το ονομα της, εκτος απο την ασφαλεια, την ποιοτητα και την πολυτελεια στην αυτοκινηση, με τις γαστριμαργικες απολαυσεις. Ετσι, η Volvo Car Hellas ειναι χορηγος μιας νεας σειρας βραβειων υψηλης γαστρονομιας. Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo, που εγκαινιαζονται με την πρωτη απονομη σε λιγες μερες, φιλοδοξουν να αποτελεσουν το σημαντικοτερο θεσμο αναδειξης και επιβραβευσης της υψηλης γαστρονομιας στην Ελλαδα. Απο ενα τετοιο εγχειρημα δεν θα μπορουσε να απουσιαζει η Volvo, η μαρκα που εμπρακτα την τελευταια πενταετια υποστηριζει τις κορυφαιες εκδηλωσεις της ελληνικης γαστρονομικης σκηνης. 

Η αρχη εγινε με τη χορηγια των Χρυσων Σκουφων, του παλαιοτερου θεσμου γαστρονομικων βραβειων στην Ελλαδα, η οποια συνεχιζεται αδιαλειπτα τα τελευταια πεντε χρονια. Παραλληλα, ηρθε να προστεθει η υποστηριξη απο τη Volvo του Safka, του πρωτου εστιατοριου σκανδιναβικης κουζινας στη χωρα! Επομενος κρικος στην αλυσιδα εμπλοκης της premium σουηδικης μαρκας με τη γαστρονομια στην Ελλαδα, η συνεργασια απο το 2014 με το βραβευμενο σεφ Εκτορα Μποτρινι, ενω αξιζει να αναφερθει και η διακριτικη παρουσια της Volvo στο Sani Gourmet Festival του 2014.

Η Volvo, μεσα απο την εμπλοκη της στην εγχωρια υψηλη γαστρονομια αναδεικνυει δυο κυριαρχα στοιχεια του σουηδικου brand, τη μοντερνα πολυτελεια και τη σκανδιναβικη φιλοσοφια ζωης. Η εποχη μας χαρακτηριζεται απο επαναπροσδιορισμο των αξιων και του ορου «πολυτελεια». Δινεται πλεον ιδιαιτερη εμφαση στη γνησιοτητα και την υψηλη ποιοτητα των πρωτων υλων. Τα εξαιρετικα υλικα, το εκλεπτυσμενο συγχρονο design σε συνδυασμο με την πρωτοποριακη τεχνολογια, ειναι αυτα που βαραινουν σημερα περισσοτερο απο ποτε στην προτιμηση των αγοραστων πολυτελων αυτοκινητων η πολυτελων προϊοντων γενικοτερα.


Σε μια τετοια παγκοσμια μεταστροφη, η σουηδικη φιλοσοφια και το σκανδιναβικο design εχουν βρεθει στην πρωτη γραμμη ενδιαφεροντος, με τη Volvo να σημειωνει παγκοσμια ανοδο στις πωλησεις της και να καθιερωνεται ως μια κορυφαια premium μαρκα στη συνειδηση του καταναλωτικου κοινου. 

Παραλληλα, τα τελευταια χρονια, τοσο σε διεθνες οσο και σε τοπικο επιπεδο, αντιστοιχα εξελισσεται και η υψηλη γαστρονομια, η οποια εχει ξεφυγει απο το περιοριστικο πλαισιο της εστιασης και εχει αναδειχθει σε μια νεα παγκοσμια ταση, στοιχειο του συγχρονου πολιτισμου, στενα συνδεδεμενη με αυτο που αποκαλουμε ευ ζην και με τη μοντερνα πολυτελεια. Σε αυτο το ευρυτερο κοινωνικο και πολιτιστικο πλαισιο, η Volvo Car Hellas συνειδητα υποστηριζει τις πιο σπουδαιες εκδηλωσεις υψηλης γαστρονομιας στην Ελλαδα.


Τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo διοργανωνονται απο το FNL (www.fnl-guide.com), εναν ιστοτοπο υψηλης αισθητικης και κυρους που ασχολειται συστηματικα και σε βαθος με την γαστρονομια και την «καλη ζωη» τα τελευταια εξι χρονια. Η τελετη απονομης των βραβειων θα λαβει χωρα στο «Θεατρον» του Κεντρου Πολιτισμου Ελληνικος Κοσμος, τη Δευτερα 19 Δεκεμβριου.

Για περισσοτερες πληροφοριες για τα FNL Best Restaurant Awards by Volvo και την τελετη απονομης, μπειτε στο http://www.fnl-guide.com/gr/el/editorial/30112016-bra-info/ 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!