Η Volvo με όλη την γκάμα της στην «Αυτοκίνηση 2015»

Απο το πενταθυρο χατσμπακ V40 και V40 Cross Country εως το Νεο XC90, το μεγαλο επταθεσιο SUV


Εντυπωσιακη θα ειναι η παρουσια της Volvo στην εκθεση αυτοκινητου «Αυτοκινηση 2015», που ανοιγει τις πυλες της για το κοινο το Σαββατο 14 Νοεμβριου. Ολα τα μοντελα της σουηδικης μαρκας που φιγουραρουν στην κορυφη των πωλησεων στις αντιστοιχες κατηγοριες τους για το πρωτο δεκαμηνο του 2015, θα κοσμουν το περιπτερο της Volvo. Αναμεσα τους και το Νεο XC90, το μεγαλο επταθεσιο SUV της Volvo που σημειωνει μεγαλη εμπορικη επιτυχια σε παγκοσμιο επιπεδο, μεσα σε πεντε μολις μηνες κυκλοφοριας!

Πιο αναλυτικα, οι επισκεπτες θα εχουν την ευκαιρια να δουν απο κοντα, να πληροφορηθουν και να παρουν προσφορες για τα εξης μοντελα της Volvo:

•    Το πενταθυρο χατσμπακ V40 στη νεα εκδοση Τ3, με το νεο κινητηρα των 1.498 κ.εκ., της οικογενειας Drive-E με ισχυ 152 ιππους, ο οποιος συνδυαζεται με το επισης νεο αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων εξι σχεσεων, που ανηκει στο βασικο εξοπλισμο του αυτοκινητου. Το μοντελο στο stand θα ειναι σε εκδοση εξοπλισμου R-Design. Η τιμη εκκινησης για το V40 T3 1.5 Auto ειναι στα 20.400 €.


•    Το V40 Cross Country, επισης στη νεα εκδοση Τ3 με αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων , με τη διαφορα οτι το μοντελο στο stand θα ειναι σε εκδοση εξοπλισμου Volvo Ocean Race. Η τιμη εκκινησης για το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto διαμορφωνεται στα 21.900 €.


•    Το S60, το μεσαιο οικογενειακο μοντελο της Volvo, επισης στη νεα εκδοση Τ3 1.5 με standard αυτοματο κιβωτιο ταχυτητων εξι σχεσεων, σε εκδοση εξοπλισμου R-Design, με προτεινομενη τιμη εκκινησης τα 22.900 €.


•    Δεσποζουσα θεση στο stand της Volvo θα εχει και το ολοκαινουριο V60 Cross Country, η παντος δρομου εκδοση του μεσαιου sportwagon μοντελου της Volvo. Σε εκδοση D4, με τον προηγμενο νεο diesel κινητηρα 1.969 κ.εκ. της οικογενειας Drive-E, με ισχυ 190 ιππους και καταναλωση μολις 3,8 λιτ./100 χλμ., με προτεινομενη τιμη λιανικης τα 31.900 €. 


•    Παρον και το V60 D6 Twin Engine, οπως ειναι πλεον η εμπορικη ονομασια του plug-in υβριδικου V60 της σουηδικης μαρκας. Με εκπομπες ρυπων μολις 48 γρμ./χλμ και εντυπωσιακη μικτη καταναλωση 1,8 λ./100χλμ., το V60 D6 Twin Engine plug-in hybrid αναμενεται να αποτελεσει εναν απο τους πολους ελξης της εκθεσης. Προτεινομενη τιμη λιανικης τα 53.900 €.
•    Φυσικα το περιπτερο της Volvo θα φιλοξενησει και το Volvo XC60. Το μεσαιο-μεγαλο SUV της Volvo, ενα απο τα best-sellers της ελληνικης αγορας, αναμενεται να μαγνητισει το ενδιαφερον πολλων επισκεπτων της εκθεσης. Για το λογο αυτο, θα υπαρχουν δυο XC60, μαλιστα στις πιο εντυπωσιακες υλοποιησεις – εκδοσεις εξοπλισμου! Ενα R-Design και ενα Inscription, επιδεικνυοντας τοσο την πιο σπορ και δυναμικη εκδοση του μοντελου οσο και την πιο luxury! Η πλεον προσιτη εκδοση για το μοντελο, το XC60 D3 των 150 ιππων εχει προτεινομενη τιμη λιανικης τα 35.900 €.


•    Αναμφιβολα ο μεγαλος πρωταγωνιστης στο περιπτερο της Volvo στην εκθεση «Αυτοκινηση 2015» θα ειναι το Νεο Volvo XC90. Το μεγαλο SUV της σουηδικης μαρκας θα ειναι διαθεσιμο σε εκδοση Inscription, η οποια αποδιδει με τον πλεον παραστατικο τροπο το επιπεδο μοντερνας πολυτελειας που διακρινει το μοντελο. Μαλιστα, ειναι χαρακτηριστικο, οτι η εκδοση Inscription ειναι αυτη που προτιμουν σε συντριπτικο ποσοστο (ανω του 75%) οι αγοραστες του νεου XC90 σε παγκοσμιο επιπεδο, με την ελληνικη αγορα να μην αποτελει εξαιρεση. Τιμη εκκινησης για το Νεο Volvo XC90 τα 59.900 € (προτεινομενη τιμη λιανικης με οφελος αποσυρσης που αφορα την πετρελαιοκινητη D4 εκδοση των 190 ιππων).


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!