Η Volvo χρυσός χορηγός στο συνέδριο των leaders

Για τεταρτη συνεχη χρονια, η Volvo Car Hellas στηριξε, ως χρυσος χορηγος, το 30ο συνεδριο ηγεσιας της ΕΑΣΕ (Εταιρεια Ανωτατων Στελεχων Επιχειρησεων), που διεξηχθη στις 24 και 25 Μαϊου. Η κορυφαια συναντηση παραγωγης σκεψης και προβληματισμου ειχε και φετος εξεχουσες συμμετοχες: Hγετικες προσωπικοτητες απο τον πολιτικο και επιχειρηματικο χωρο και διανοουμενοι μοιραστηκαν εμπειριες και γνωση με το ανωτατο management της χωρας για το νεο υποδειγμα ηγεσιας που ευνοει την προσαρμοστικοτητα: Paradigm Shift: Περιεργεια, Ευελιξια, Συνεργατικοτητα.


Αναμεσα στους διακεκριμενους ομιλητες του συνεδριου ηταν ο Julian Birkinshaw, καθηγητης Στρατηγικης και Επιχειρηματικοτητας στο London Business School και ο Leonard Brody, Venture Capitalist, Επιχειρηματιας και Συγγραφεας. Η εισηγηση του πρωτου ειχε θεμα: “Μπροστα απο τις τασεις: Πως παιζεται το νεο παιχνιδι;”. Ο δευτερος ανεπτυξε προβληματισμο σε σχεση με τη μεταβαση στο νεο υποδειγμα: “H νεα εποχη ειναι εδω: Ειστε ετοιμοι;”


Παραλληλα με την υποστηριξη της στο forum, για τεταρτη συνεχη χρονια, η Volvo Car Hellas παρουσιασε στο χωρο του συνεδριου, στο Grand Resort Lagonissi, την εντυπωσιακη γκαμα των μοντελων της. Σε περιοπτη θεση, τα SUV της σουηδικης μαρκας, με το κορυφαιο XC90, το XC40, που πλεον διατιθεται και στη νεα εκδοση T3 με αποδοση 163 ιππων και με αυτοματο κιβωτιο 8 σχεσεων, καθως και το XC60 το οποιο προσφερεται με νεα πληρη σειρα υβριδικων κινητηρων.


 Oι συνεδροι ειχαν την ευκαιρια να δουν απο κοντα και το Volvo V60 Cross Country, το νεο μελος της ξεχωριστης οικογενειας premium αυτοκινητων παντος δρομου και παντος καιρου της Volvo.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!