Η VW αρχίζει τις επισκευές των diesel στην Ευρώπη!

Εχει περασει περισσοτερο απο ενας χρονος απο τοτε που αποκαλυφθηκε το dieselgate, το σκανδαλο με τις εκπομπες ρυπων συγκεκριμενων μοντελων της VW. Και ενω στις ΗΠΑ η γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια \”τρεχει\” προγραμμα και επιστροφης των μοντελων της, στην Ευρωπη (σε περιπτωση που το ξεχασες, ανηκουμε ακομα σε αυτη), τα πραγματα ειναι διαφορετικα. 


Για την ακριβεια, το VAG, το οποιο απο την πρωτη στιγμη εδειξε οτι εχει τη θεληση να διορθωσει το ζητημα για τους ιδιοκτητες των \”βρωμικων\” diesel της, επρεπε να παρει το \”ΟΚ\” απο τις γερμανικες αρχες για την \”συνταγη\” που θα χρησιμοποιουσε. Και, αφου βρεθηκε λυση για την αφαιρεση του λογισμικου που εκλεβε στη μετρηση των ρυπων, χωρις να επηρρεαζει την καταναλωση, την αποδοση του κινητηρα, η τον θορυβο που παραγει αυτος, ολα ειναι ετοιμα. 

Η, αρμοδια για την αυτοκινηση ομοσπονδιακη αρχη της Γερμανιας, Kraftfarht-Bundesamt
, ενεκρινε τη λυση που προτειναν οι μηχανικοι της Volkswagen και εδωσε το \”ΟΚ\” για να αρχισει το προγραμμα ανακλησης και επισκευης των αυτοκινητων που επηρρεαζονται. 


Στην Ευρωπη, η ανακληση θα αφορα περισσοτερα απο εννεα εκατομμυρια αυτοκινητα, VW, Audi, Skoda, Seat, με το defeat device και, παροτι η εργασια που θα γινει διαφερει ανα κινητηρα, ολοι, ο 1,2, ο 1,6 και 2,0 TDI περιλαμβανονται στο repair plan που μολις εγκριθηκε. Το προγραμμα ανακλησης αναμενεται να ξεκινησει περι τα μεσα του 2017, αν και η VW θελει να το \”τρεξει\” νωριτερα. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!