Η Yokohama παίζει… μπαλίτσα με την Arsenal


Mε την Chelsea να θριαμβευει στον μεγαλο τελικο του Europa League, νικωντας με 4-1 την Arsenal, στο ολυμπιακο σταδιο του Μπακου, τα ελαστικα YOKOHAMA βρισκονται στο πλευρο (και στην φανελα) της ομαδας των πρωταθλητων! 


Οι “μπλε” επικρατησαν με ανεση απεναντι στους “κανονιερηδες”. Στο 2ο ημιχρονο,  η Chelsea σημειωσε τεσσερα γκολ, με την Arsenal να μην καταφερνει να αντιδρασει. Αξιζει να σημειωθει οτι η Chelsea κατακτα το Europa League μετα απο εξι χρονια, οπου ειχε επικρατησει με 2-1 επι της Benfica στο Αμστερνταμ. Ειναι το πεμπτο ευρωπαϊκο τροπαιο των “μπλε” και το τριτο την τελευταια 7ετια, αφου το 2012 ειχε κατακτησει και το Champions League στο Μοναχο, κερδιζοντας την Bayern. 




Τα ελαστικα της YOKOHAMA, απο το 2015, εχουν  συναψει χορηγικη συμφωνια με την Chelsea, αποτελωντας μαλιστα και τη μεγαλυτερη συμφωνια τετοιου ειδους, που εχει συναψει ποτε η εν λογω ποδοσφαιρικη ομαδα στην ιστορια της. 


Εκτος του οτι η YOKOHAMA ειναι ο  χορηγος στην φανελα της Chelsea, εχει και τη δυνατοτητα εκτεταμενης διαφημισης στο σταδιο της ομαδας. Επιπλεον, η YOKOHAMA  εχει δικαιωμα να αξιοποιησει  τοσο το λογοτυπο, οσο και τους παικτες αλλα και τον προπονητη της Chelsea, σε διαφημιστικες και λοιπες προωθητικες της ενεργειες.

Με την συγκεκριμενη χορηγια, η YOKOHAMA στοχευει στην ενισχυση της εικονας και του ονοματος της, με απηχηση  στο μεγαλυτερο δυνατο ευρος καταναλωτων.  

Η γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Η εταιρεια ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957. 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!