Η YOKOHAMA στην κορυφαία έκθεση ελαστικών REIFEN 2016

Με μια ευρεια γκαμα προϊοντων, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ συμμετεχει στην \”REIFEN 2016”, μια απο τις μεγαλυτερες σε παγκοσμιο επιπεδο εκθεσεις ελαστικων που θα πραγματοποιηθει στο Essen της Γερμανιας, απο τις 24 μεχρι και τις 27 Μαϊου. 

Στο περιπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ οπου θα εκτιθενται και τα ελαστικα υψηλων επιδοσεων της φιρμας με την κωδικη ονομασια ADVAN, θα βρισκεται και το νεο ADVAN FLEVA V701 που αναμενεται να θεσει νεα προτυπα στα σπορ ελαστικα υψηλων επιδοσεων, με υψηλο δεικτη προσφυσης ακομα και σε βρεγμενο εδαφος, χαμηλο επιπεδο θορυβου, αλλα και με μια ολοφρεσκη και ακρως ελκυστικη σχεδιαση. Το ADVAN FLEVA V701, ενισχυει με τον καλυτερο τροπο τον premium χαρακτηρα της σειρας ADVAN, καθως προσφερει υψηλο επιπεδο ελεγχου του οδηγου στο αυτοκινητο. Το συγκεκριμενο, υψηλων επιδοσεων ελαστικο, απευθυνεται σε μια ευρεια γκαμα επιβατικων αυτοκινητων, απο σπορ μεχρι και λιμουζινες, συμβατικα μοντελα αλλα και SUVs. Επιπλεον, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ θα παρουσιασει το ADVAN A052, το ADVAN NEOVA AD08R, οπως και τα ελαστικα Motorsport Α005 και Α006 για στεγνο και βρεγμενο οδοστρωμα. Περιοπτη θεση στο περιπτερο της ΥΟΚΟΗΑΜΑ, θα εχει το ADVAN Sport V105 που αποτελει και την “ναυαρχιδα” της σειρας.


Εκτος της σειρας ADVAN, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ θα παρουσιασει και το GEOLANDAR A / T G015 ενα All-Terain, On–Off ελαστικο που διαθετει εξαιρετικη αντοχη σε φθορες και καταπονησεις, με μοναδικα χαρακτηριστικα ανεσης, προκειμενου να ανταποκριθει πληρως στις υψηλες προσδοκιες των οδηγων SUV.

Φυσικα, απο την προβολη της ΥΟΚΟΗΑΜΑ δεν θα μπορουσε να λειψει και η χορηγικη συνεργασια της με την κορυφαια ομαδα του Αγγλικου Ποδοσφαιρικου Πρωταθληματος, την Chelsea FC, καταλαμβανοντας μαλιστα κομβικο σημειο στο περιπτερο της μαρκας, μαζι με το “δικο” της ελαστικο, το BluEarth-Α ΑΕ-50 Chelsea Edition ! 

Στον τομεα των πρωτοτυπων, η ΥΟΚΟΗΑΜΑ πρωτοπορει παρουσιαζοντας στην \”REIFEN 2016” δυο νεα concept : το BluEarth Air, ενα ελαφρυ ελαστικο και το αεροδυναμικο Outside Fin που σιγουρα θα μαγνητισουν τα βλεμματα εκεινων των επισκεπτων που ενδιαφερονται για την καινοτομια, αλλα και για να παρουν μια “γευση” απο τα ελαστικα του μελλοντος.

Στην κατηγορια των χειμερινων  ελαστικων, το  iceGUARD αλλα και το και το W*drive θα βρισκονται εκει, οπως και το BluEarth 110L που κανει το Ευρωπαϊκο του ντεμπουτο αλλα και το 902W Winter Drive, συμπληρωνοντας με τον καλυτερο τροπο την γκαμα της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Την κορυφαια εταιρεια ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ, αντιπροσωπευει στην Ελλαδα η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ Α.Ε, απο το 1959.
http://www.yokohama.gr/

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!