Θα αγόραζες μια ολοκαίνουρια BMW E30 για 70.000 ευρώ;

Ισως αυτο, να ειναι το απολυτο τεστ για τους φαν των παλιων αυτοκινητων. Ενας τυπος απο το Βελγιο, εχει βγαλει προς πωληση μια ολοκαινουρια BMW E30 323i. Οταν λεμε ολοκαινουρια, εννοουμε οτι εχει διανυσει μολις 260 χιλιομετρα και ειναι σε κατασταση σαν να παραδοθηκε τωρα απο το εργοστασιο.
Το \”προβληματακι\” ειναι οτι ο πωλητης ζητα ενα μαλλον μεγαλο ποσο: 69.900 ευρω για την 323, την οποια δεν εχει αγγιξει ανθρωπος απο τοτε που βγηκε απο το εργοστασιο. Η περιγραφη της στην αγγελια, μαλιστα, αναφερει οτι προκειται για \”ολοκαινουριο αυτοκινητο απο το showroom, με 260 χιλιομετρα στο οδομετρο και τα αυθεντικα ελαστικα της, στην καλυτερη κατασταση\”.
Προκειται για μια τριθυρη coupe 323i του 1985 με πενταρι χειροκινητο κιβωτιο, η οποια πουληθηκε πριν απο 37 χρονια στο Βελγιο και τωρα αναζητει τον νεο της ιδιοκτητη.
Ο τωρινος παντως, την εχει διατηρησει, σε καθε λεπτομερεια της, σε κατι παραπανω απο αριστη κατασταση, οπως φαινεται και απο τις φωτογραφιες που εχει ανεβασει ο ιδιος στο ebay.
Απο τον χωρο του κινητηρα και τους θολους, ως το σαλονι, αλλα και εξωτερικα, το αυτοκινητο φαινεται να βρισκεται στην κατασταση που υποδεικνυουν τα 260 χιλιομετρα του οδομετρου του. 

Το ερωτημα, βεβαια, οσο σπανιο ειναι να βρεις μια πραγματικα ολοκαινουρια Ε30, ειναι αν θα εδινες αυτα τα χρηματα για να την αποκτησεις, η θεωρεις και εσυ οτι το ποσο ειναι υπερβολικο για ενα αυτοκινητο ευρειας παραγωγης. 


Tip: Αν οντως εισαι διατεθειμενος να δωσεις τοσα (απαραιτητη προϋποθεση να τα εχεις, βεβαια), θα βρεις την αγγελια της, εδω

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!