Ιδού το νέο Audi S4!!!

H Audi εχει ετοιμο το νεο S4, αν και ηδη σχεδιαζει αλλαγες επανω του, μεχρι το λανσαρισμα. Οι πρωτες φωτογραφιες του επερχομενου S4 χωρις καμουφλαζ, κατα τη διαρκεια δοκιμων στις Αλπεις, δειχνουν οτι το γερμανικο μοντελο εχει ενα πιο επιθετικο look με μεγαλυτερους αεραγωγους εμπρος, φαρδυτερα φτερα και τετραπλες -ω ναι!- εξατμισεις


Και, αν αισθητικα η Audi δεν κανει την υπερβαση, πηγες αναφερουν οτι η γερμανικη αυτοκινητοβιομηχανια προσπαθει να του δωσει μερικα… αλογα ωστε να κλεισει το χασμα αναμεσα στο S4 και τη BMW 335i, καθως και να \”πλησιασει\” την C450 AMG Sport.

 Και, παμε τωρα στο \”ζουμι\”: Το ανανεωμενο S4, πιθανοτατα θα συνεχισει να χρησιμοποιει τον ιδιο 3λιτρο TFSI V-6, με τη διαφορα ομως, οτι αντι για 333 αλογα, θα ειναι \”πειραγμενος\” στο να φτανει
τα 340 η και τα 350. Η ροπη υπολογιζεται οτι θα αυξηθει ελαφρα και πως το ιδιο θα κανουν και οι επιδοσεις του. Τα πρωτα 100 χιλιομετρα ανα ωρα απο σταση, ερχονται σε 4,1 δευτερολεπτα για το νεο S4 (υπολογιζεται οτι θα ειναι κατα 0,1 – 0,2 δευτερολεπτα γρηγοροτερο στην εκδοση παραγωγης) και η τελικη του περιοριζεται ηλεκτρονικα στα 250 χαω.


Η Audi προσανατολιζεται στο να διαθετει το S4 με ενα επταταχυτο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη S-Tronic, αλλα και να το διαθετει με το \”κλασικο\” χειροκινητο 6 σχεσεων. Υπαρχει η πιθανοτατα το S-Tronic να δινεται στανταρ. 


Στο εσωτερικο, οι αλλαγες δεν ειναι επισης μεγαλες, με το S4 να επενδυει στην τεχνολογια και τη συνδεσιμοτητα με 4G-LTE Internet, το νεο MMI navigation, ηχοσυστημα με 14 ηχεια της Bang & Olufson και καθισματα ρυθμιζομενα προς 12 κατευθυνσεις. Θα δουμε επισης νεους χρωματικους συνδυασμους και φυσικα… μπολικο δερμα με αλκανταρα.

Φυσικα δεν εχουν γινει γνωστες λεπτομερειες για την τιμη του αυτοκινητου που θα κανει ντεμπουτο στο Σαλονι της Φρανκφουρτης και που θα λανσαριστει στις αγορες το 2017, ομως εικαζεται οτι θα κινειται ελαχιστα παρακατω απο την τιμη της C450 AMG Sport.

(Οι φωτο, οπως θα ειδες, προερχονται απο εδω )

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!