Κάνε δωρεάν τον χειμερινό έλεγχο του Peugeot σου

Αν εχεις Peugeot, δεν θα ειναι κακο να του κανεις το καθιερωμενο χειμωνιατικο τσεκ απ, ωστε να βεβαιωθεις οτι ολα λειτουργουν οπως πρεπει, για να σε φροντισει, οπως το φροντιζεις.

Αυτο, η αντιπροσωπεια της Peugeot στην Ελλαδα το ξερει καλα και, αναγνωριζοντας οτι οι καιροι ειναι δυσκολοι, κανει μια φανταστικη προσφορα: Καλει ολους τους πελατες της μαρκας, να προσελθουν σε ενα καταστημα του Δικτυου Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων της Peugeot, ωστε να προβουν σε εναν ΔΩΡΕΑΝ χειμερινο ελεγχο 20 σημειων του αυτοκινητου τους προκειμενου να ειναι ασφαλεις και προετοιμασμενοι να αντιμετωπισουν ολα τα ενδεχομενα του καιρου.

Ο δωρεαν ελεγχος που προσφερει η Peugeot περιλαμβανει:

•    Ελαστικα, φωτα, υαλοκαθαριστηρες, φρενα,  ελεγχο καυσαεριων,  συστημα διευθυνσης, αναρτησης , φορτισης  μπαταριας ,  κλιματισμου και αμαξωματος.

•    Δωρεαν συμπληρωση ολων των υγρων εως 500ml συνολικα  (λαδι κινητηρα, υγρο φρενων, αντιψυκτικο και  υγρο πλυστικης συσκευης).

Με καθε Χειμερινο ελεγχο, οι πελατες της Peugeot θα λαμβανουν ενα γραπτο πιστοποιητικο ελεγχου ποιοτητας του αυτοκινητου τους.

Επιπλεον, κατεβαζοντας την εφαρμογη «myPeugeot» στο κινητο τηλεφωνο (smart phone) η στο ταμπλετ,  o χρηστης κερδιζει ενα κουπονι εκπτωσης σε επιλεγμενες κατηγοριες ανταλλακτικων πολυ χρησιμες για την συντηρηση του αυτοκινητου του.

Με την επιδειξη του κουπονιου, στο δικτυο των εξουσιοδοτημενων επισκευαστων της Peugeot  εως τις 28/02/2017, ισχυουν οι παρακατω εκπτωσεις:

 •    25% εκπτωση στους  Υαλοκαθαριστηρες, Μπαταρια, Τακακια – Δισκους φρενων, Αμορτισερ, Συμπλεκτη, Σετ χρονισμου,  Αντιψυκτικο υγρο, και στα Λιπαντικα  TOTAL.

•    35% εκπτωση στα Ελαστικα Michelin, Good Year, Dunlop

Το προγραμμα Δωρεαν χειμερινου ελεγχου ισχυει εως τις 28 Φεβρουαριου 2017  στους συνεργαζομενους εξουσιοδοτημενους επισκευαστες της Peugeot.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!