Κορυφαία μεταπωλητική αξία για τo ηλεκτρικό Hyundai IONIQ

To IONIQ Hybrid κατατασσεται στην πρωτη θεση αναφορικα με τις μεταπωλητκες αξιες σε ολες σχεδον τις ευρωπαϊκες χωρες

Προσφατες μελετες απο ανεξαρτητες υπηρεσιες πληροφοριων της αυτοκινητοβιομηχανιας σε ολη την Ευρωπη, αποκαλυπτουν οτι το νεο Hyundai IONIQ κατεκτησε την κορυφη των προβλεψεων σχετικα με τις μεταπωλητικες αξιες.  Τα IONIQ Hybrid και Electric λανσαρισθηκαν στις αρχες Οκτωβριου στη Γερμανια και το Ηνωμενο Βασιλειο και εχουν αξιολογηθει απο την EurotaxGlass στη Γερμανια, την Ιταλια, τη Γαλλια, την Ισπανια και την Ολλανδια και απο την CAP στο Ηνωμενο Βασιλειο. Το υβριδικο IONIQ κατεχει την πρωτη θεση αναμεσα στα υβριδικα σχετικα με τις μεταπωλητικες αξιες σε ολες σχεδον τις ευρωπαϊκες χωρες. Η ηλεκτρικη εκδοση ειναι η δευτερη καλυτερη στα ηλεκτροκινητα και κατα μεσο ορο διαθετει σχεδον ιση μεταπωλητικη αξια και αποσβεσεις με το κορυφαιο αυτοκινητο.
Το Νεο Hyundai IONIQ ειναι το πρωτο αυτοκινητο στον κοσμο που προσφερει τρια εναλλακτικα συστηματα κινησης : υβριδικο, plug-in και πληρως ηλεκτρικο σε εναν ενιαιο τυπο αμαξωματος. Αυτη η καινοτομος νεα προσεγγιση του e-mobility απο την Hyundai Motor, δινει τη δυνατοτητα στο ευρυ κοινο για πιο προσιτη οδηγηση με χαμηλες εως μηδενικες εκπομπες ρυπων.

Ιδιαιτερα επωφελης για την εκδοση IONIQ Electric ειναι η χαμηλη καταναλωση ενεργειας, η υψηλη ποιοτητα, το ευρυχωρο εσωτερικο, η βελτιωμενη ορατοτητα και τα εξαιρετικα επιπεδα επιταχυνσης και επιβραδυνσης σε συγκριση με τους ανταγωνιστες του.
Και τα δυο μοντελα, διαθετουν την κορυφαια στην αγορα εργοστασιακη εγγυηση απεριοριστων χιλιομετρων για 5 χρονια της Hyundai Motor, σε συνδυασμο με 8-ετη / 200.000 χιλιομετρων εγγυηση για την μπαταρια υψηλης τασης, που ειναι η καλυτερη στην κατηγορια, γεγονος που απεσπασε εξαιρετικα ευνοϊκα σχολια. Επιπλεον, τα δυναμικα οδηγικα χαρακτηρικα του IONIQ Hybrid καταταχθηκαν υψηλοτερα απο εκεινα των ντιζελ η των υβριδικων ανταγωνιστων του.

Ιδανικη επιλογη για εταιρικους στολους
\”Η δικη μας κορυφαια εγγυηση για την μπαταρια υψηλης τασης τονωνει την εμπιστοσυνη και παρεχει ξεγνοιαστη οδηγικη εμπειρια, υποστηριζοντας και τοποθετωντας το IONIQ σαφως υψηλοτερα απο τους ανταγωνιστες του\” εξηγει ο κ. Thomas Schmid, Chief Operating Officer της Hyundai Motor Europe. \”Το IONIQ Electric ειναι μια τελεια εναλλακτικη λυση για τους εταιρικους στολους, με την πρακτικη αυτονομια των 280 χιλιομετρων με μια μονο φορτιση καθως και τον συντομο χρονο φορτισης που απαιτειται, παρεχει μεγαλυτερη ευελιξια στους οδηγους.\”

Επιπροσθετως της υψηλης μεταπωλητικης αξιας και των χαμηλων αποσβεσεων, ενα ακομη ισχυρο επιχειρημα για τους εταιρικους στολους αποτελει το χαμηλο κοστος συντηρησης των ηλεκτρικων οχηματων. Σε συνδυασμο με τις κορυφαιες εγγυησεις και την ανταγωνιστικη του τιμη, το IONIQ ειναι ενα απο τα καλυτερα αξιακα Eco αυτοκινητα. Μεταξυ των τεχνικων επιτευγματων της σειρας επισημαινουμε οτι το IONIQ Hybrid παρεχει κορυφαια αποδοση καυσιμου και χαμηλες εκπομπες CO2 μολις 79 g / km.

Στοιχεια Υπολειμματικων αξιων (RV) ανα χωρα

Γερμανια *
Πληρως Ηλεκτρικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    47
BMW i3    49
Volkswagen e-Golf    43
Υβριδικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    48
Toyota Prius    49
Toyota Auris    46

Γαλλια *
Πληρως Ηλεκτρικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    31
Volkswagen e-Golf    29
Nissan Leaf    27
Υβριδικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    47
Toyota Prius    47
Toyota Auris    46

Ολλανδια *
Πληρως Ηλεκτρικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    42
Volkswagen e-Golf    44
Mercedes B-Class    39
Υβριδικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    47
Toyota Auris    42
Lexus CT200    42

Ηνωμενο Βασιλειο **
Πληρως Ηλεκτρικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    27
BMW i3    29
Renault ZOE    18
Υβριδικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    49
Toyota Prius    48
Lexus CT    34

Ισπανια *
Υβριδικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    50
Toyota Prius    53
Toyota Auris    50

Ιταλια *
Υβριδικα Οχηματα    RV (%)
Hyundai IONIQ    41
Toyota Prius    41
Toyota Auris    37

* Πηγη     : Eurotax, 36 μηνες / 60.000 χιλιομετρων (Στοιχεια Σεπτεμβριου 2016)
** Πηγη: CAP, 36 μηνες / 60.000 μιλιων (Στοιχεια Σεπτεμβριου 2016)

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!