Κορυφαίες επιδόσεις για τη Nissan και το 2016 !

Με ενα πρωτοτυπο infographic, η Nissan  αποτυπωνει την επιτυχημενη διαδρομη της στην Ελληνικη αγορα αυτοκινητου και για την χρονια που περασε. 

Με την πληρως ανανεωμενη γκαμα μοντελων που διαθετει, την ακρως ανταγωνιστικη εμπορικη πολιτικη της, καθως και με την αξιοπιστια του δικτυου της ανα την Ελλαδα, η Nissan  πετυχε κορυφαιες επιδοσεις και το 2016, πρωταγωνιστωντας στην Ελληνικη αγορα αυτοκινητου. 

Συγκεκριμενα,  η Nissan κατεγραψε το 2016 πανελλαδικες πωλησεις 7.289 νεων επιβατικων αυτοκινητων – αυξημενες κατα περιπου 12%, σε σχεση με το αντιστοιχο περσυνο χρονικο διαστημα. Η παραπανω επιδοση, κατατασσει την φιρμα στη δευτερη θεση με μεριδιο αγορας 9,2%. 

Καταλυτικη επιδραση στα μεγεθη των πωλησεων που επετευχθησαν, εχει το Nissan QASHQAI που συνεχιζει να καταρριπτει το ενα ρεκορ μετα το αλλο, οντας το πρωτο σε πωλησεις πανελλαδικα στην κατηγορια C οπου και ανηκει. 

Αξιοσημειωτη ειναι και η επιδοση του Nissan ΜICRA, οπου καταφερε να κατακτησει την πρωτη θεση των πωλησεων στα βενζινοκινητα μοντελα, ανεξαρτητως κατηγοριας, για το 2016 ! 

Οσο για το 2017, αυτο αναμενεται να ειναι εξισου συναρπαστικο για την Nissan, καθως με την ελευση του ολοκαινουργιου MICRA την ερχομενη ανοιξη, η Ιαπωνικη μαρκα θα εξασφαλισει ακομα ενα success story.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!