Κυρίες και κύριοι, έτσι θα είναι το επόμενο Opel GT

Η Opel, το εχει, ειδικα στα sport αυτοκινητα. Ετσι, η γερμανικη φιρμα δεν θα μπορουσε να αφησει παραπονεμενους τους φανατικους της που \”ξεσπανε\” σε Corsa και Astra OPC. Για τους πιο \”σκληροπυρηνικους\”, ετοιμαζει το νεο Opel GT. 

Το concept θα παρουσιαστει στην προσεχη εκθεση της Γενευης στις 3 Μαρτιου ενω σε μια εβδομαδα, η Opel θα μας παρουσιασει ενα ακομα teaser βιντεο για να παρουμε μια μικρη ιδεα απο το νεο GT. Και γιατι αυτα ειναι μεγαλα νεα; Προφανως, οχι μονο επειδη μιλαμε για ενα coupe.

 Δεδομενης της… προϊστοριας, το επομενο GT, το οποιο πιθανοτατα θα διατιθεται μονο κλειστο, θα διαθετει looks απο μικρο supercar, πισω κινηση, αλλα και εναν \”αγριο\” turbo κινητηρα. Σκεψου τωρα: Ποσα τετοια μοντελα -σε λογικη τιμη- υπαρχουν στην αγορα; 

Στο βιντεο που σου εχουμε σημερα, το GT Concept εμφανιζεται ελαχιστα αλλα αυτο το λιγο ειναι αρκετο για να ανοιξει την ορεξη για περισσοτερα: Ο CEO του Opel Group Dr. Karl-Thomas Neumann λεει οτι το GT Concept ειναι το επομενο σημαντικο βημα για την Opel. 

Με αυτο, η εταιρια θα λανσαρει την εξελιξη της σχεδιαστικης φιλοσοφιας της Opel που παραπεμπει σε γλυπτικη. «Θα δειτε την Opel με μια φρεσκια ματια,» υποσχεται ο Dr. Neumann. Το πρωτοτυπο συνεχιζει την εξαιρετικη παραδοση της κατασκευαστριας αυτοκινητων που ηδη φαινεται καθαρα απο το ονομα του: Opel GT Concept.

Στο βιντεο, μια χαρακτηριστικη κοκκινη λεπτομερεια καθρεφτιζεται στο ματι του πρωταγωνιστη – μια πρωτη γευση απο ενα στυλατο πρωτοτυπο που θα γιορτασει την πρεμιερα του στο Σαλονι Αυτοκινητου της Γενευης (3 – 13 Μαρτιου).

Το γοητευτικο και αυθεντικο σπορ αυτοκινητο εκφραζει τη αστειρευτη καινοτομο δυναμη και το νεο lifestyle της Opel. Ο Dr. Neumann θα αποκαλυψει περισσοτερα για το νεο αυτοκινητο σε ενα δευτερο βιντεοκλιπ στις 21 Ιανουαριου.
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=th2OF0DC5dc]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!