Λαμπρές πρεμιέρες στην έκθεση αυτοκινήτου το Σάββατο 22 Οκτωβρίου

 Η σημαντικοτερη στιγμη για την αυτοκινηση στην Ελλαδα εφτασε. Η Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», ανοιγει τις πυλες της για το κοινο το Σαββατο 22 Οκτωβριου, ωρα 10:00,  λιγες ημερες μετα την Διεθνη  Εκθεση Αυτοκινητου του Παρισιου. Στο Ολυμπιακο ακινητο Ξιφασκιας (πρωην Δυτικο Αεροδρομιο), οι Ελληνες εισαγωγεις αντιπροσωποι που συμμετεχουν θα  παρουσιασουν τα νεα μοντελα τους που εκαναν και παγκοσμια πρεμιερα στο Παρισι καθως και τις τελευταιες τεχνολογιες. Η Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016», θα υποδεχεται το κοινο εως την Κυριακη 30 Οκτωβριου.

Η φετινη γιορτη του αυτοκινητου προβλεπεται συναρπαστικη γιατι οι κατασκευαστες αυτοκινητων εχουν δημιουργησει πληθωρα νεων μοντελων και στοχευουν στην αυξηση του ποσοστου που κατεχουν στην αγορα. 
Η πλειοψηφια των εισαγωγεων αντιπροσωπων αγκαλιασε και την φετινη διοργανωση. Ειδικοτερα, στην Εκθεση Αυτοκινητου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2016 FISIKON», συμμετεχουν οι μαρκες Abarth, Alfa Romeo, Audi, BMW, Dacia, Fiat, Ford, Isuzu, Mercedes, Mini, Nissan, Porsche, Renault, SsangYong ,Seat, Skoda, Smart, Subaru, VW και Volvo. Επισης συμμετεχει και η διακεκριμενη εταιρεια μοτοσυκλετων Yamaha.

Η θεση της φετινης διοργανωσης ενισχυεται και θα αποτελεσει σημειο αναφορας για τους επισκεπτες μετα τις προσφατες αλλαγες στη φορολογια των αυτοκινητων, που διαμορφωνουν νεες τασεις στην εγχωρια αγορα. Οι εισαγωγεις αντιπροσωποι θα ενημερωσουν τους καταναλωτες μεταξυ αλλων για τα νεα μοντελα, τις νεες τιμες, τις προωθητικες ενεργειες και τα νεα προγραμματα τους. 
Η ΦΙΛΠΑ, δεν θα μπορουσε να απουσιαζει απο την φετινη γιορτη του αυτοκινητου. Εκθετει μοναδικα αυτοκινητα που εγραψαν τις χρυσες σελιδες της αυτοκινησης. Μπροστα στα ματια των επισκεπτων θα βρισκονται πανεμορφα μοντελα ιδιαιτερα υψηλης αξιας συντηρημενα με αψογο τροπο απο λατρεις της αυτοκινησης.

Παραλληλα θα υπαρχουν προϊοντα και υπηρεσιες, που ειναι συνδεδεμενα με το αυτοκινητο και τις δραστηριοτητες που προκυπτουν, απο την χρηση και την συντηρηση του. 
Οι επισκεπτες εχουν τη ευκαιρια να πραγματοποιησουν Test Drives με τα δημοφιλεστερα μοντελα της ελληνικης αγορα και αμεσα, κανουν συγκρισεις μεταξυ των αυτοκινητων, ετσι ωστε να εχουν μια πληρη εικονα για το μοντελο και την εκδοση που θα αγορασουν.

Στο προγραμμα αναβαθμισης της εκθεσης περιλαμβανονται τα εξης: 

1. Εσωτερικος εκθεσιακος χωρος 
– Εξασφαλισθηκε η προσθηκη ενος νεου χωρου εκτασης 1.500 τ.μ. για να εξυπηρετηθουν καλυτερα οι αναγκες προβολης των εισαγωγεων αυτοκινητων.
– Ο αναθεωρημενος σχεδιασμος συνεβαλε στην καλυτερη εκμεταλλευση και του τελευταιου διαθεσιμου τ.μ. 
– Αναβαθμιστηκαν ο φωτισμος και οι ενημερωτικες πινακιδες. 
– Επιλεχθηκαν νεα υλικα για την διακοσμηση. 
– Δημιουργηθηκαν σημεια πληροφορησης και ενημερωσης του κοινου. 

2. Εξωτερικος εκθεσιακος χωρος 
– Νεος χωρος σταθμευσης των αυτοκινητων 5.000 θεσεων. 
– Νεα ομορφοτερη και πιο λειτουργικη εισοδος της εκθεσης. 
– Αναδιοργανωση του χωρου που φιλοξενει τα Test Drives. 
– Νεες δραστηριοτητες που προβαλουν την αυτοκινηση και την ασφαλεια. 
– Εντονη σημανση ολων των σημειων και του χωρου σταθμευσης των αυτοκινητων. 

H FISIKON, φυσικο αεριο κινησης ειναι ο μεγαλος χορηγος της φετινης εκθεσης. Η FISIKON, θα ενημερωσει τους επισκεπτες για τα οφελη απο την χρηση του φυσικου αεριου στα αυτοκινητα καθως και τα οφελη απο την μετατροπη των πετρελαιοκινητων σε διπλου καυσιμου. 

Οι πολλαπλες χορηγιες και αιγιδες και της φετινης διοργανωσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ FISIKON 2016» θα ειναι οπως παντα σημειο αναφορας. 

Το εισιτηριο καθοριστηκε στα 6 ευρω. Παιδια συνοδευομενα ηλικιας μεχρι 12 ετων, δεν πληρωνουν εισιτηριο. Φοιτητικο και ειδικες κατηγοριες 3 ευρω. 

http://www.autokinisiexpo.gr/ 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!