Μέχρι τις 30 Ιουνίου τρέχει το Renault LEVEL UP

Μεχρι και τις 30 Ιουνιου θα τρεχει το προγραμμα Renault LEVEL UP, απο την TEOREN MOTORS, μεσω του οποιου οι αγοραστες μπορουν να αποκτησουν τα TWINGO, CLIO και CLIO SPORT TOURER με ακομα πλουσιοτερο εξοπλισμο σε χαμηλοτερη τιμη. Ουσιαστικα ο αγοραστης εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει το αμεσως πιο πλουσιο επιπεδο εξοπλισμου με την τιμη που ισχυει για την χαμηλοτερη σε επιπεδο εξοπλισμου εκδοση (π.χ. επιλογη της εκδοσης Dynamic με την τιμη που ισχυει για την εκδοση Expression). 


Ακομα και για οσους επιλεξουν τις κορυφαιες απο πλευρας εξοπλισμου εκδοσεις, Excite (TWINGO) και Dynamic (CLIO- CLIO SPORT TOURER), υπαρχει σημαντικο οφελος για τον αγοραστη μεσω της παροχης πλουσιων πακετων αξεσουαρ εντελως δωρεαν. Το μεγιστο οφελος που προκυπτει μεσω του προγραμματος Renault LEVEL UP, ειναι 1.335 ευρω για το TWINGO και 1.543 ευρω για τα CLIO – CLIO SPORT TOURER.


Τα Renault TWINGO, CLIO και CLIO SPORT TOURER εχουν καταφερει να καθιερωθουν στη συνειδηση του αγοραστικου κοινου, χαρη σε μια σειρα συγχρονων προϊοντικων χαρακτηριστικων, τα οποια προσδιδουν στο καθε μοντελο μοναδικα πλεονεκτηματα. Το TWINGO, το πιο προηγμενο και ευελικτο 5θυρο αυτοκινητο πολης και τα CLIO – CLIO SPORT TOURER, με το δυναμικο σχεδιασμο και τον απολυτα ολοκληρωμενο χαρακτηρα τους, προσφερουν πρακτικοτητα, ανεση, ασφαλεια, αλλα και υψηλη αποδοση με χαμηλη καταναλωση καυσιμου.

Για περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το προγραμμα Renault LEVEL UP και την γκαμα επιβατικων και ελαφρων επαγγελματικων μοντελων Renault, μπορεις να απευθυνθεις στο Επισημο Δικτυο Διανομεων Renault.   

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!