Μαθητές απ’ όλο τον κόσμο δημιουργούν τις δικές τους ομάδες στα πρότυπα της F1

Το μονοθεσιο της Sciron με τα λογοτυπα της Renault θα δωσει τη δικη του μαχη διεκδικωντας να ειναι εκεινο που θα εκπροσωπει τη χωρα μας στον τελικο αυτης της ξεχωριστης διοργανωσης.

Η Teoren Motors Β. Ν. Θεοχαρακης και η Renault στηριζουν την ομαδα Sciron στην προσπαθεια της να κατακτησει την κορυφη στο θεσμο της F1 in schools.

Η F1 in schools αποτελει εναν απο τους σημαντικοτερους θεσμους σε παγκοσμιο επιπεδο. Μαθητες απ’ ολο τον κοσμο δημιουργουν τις δικες τους ομαδες στα προτυπα της F1, με στοχο οχι μονο να σχεδιασουν και να κατασκευασουν το ταχυτερο υπο κλιμακα «μονοθεσιο», αλλα παραλληλα να δημιουργησουν μια πληρως λειτουργικη ομαδα αναπτυσσοντας μια σειρα δεξιοτητων.

Η Renault, μια εταιρεια το ονομα της οποιας ειναι αρρηκτα συνδεδεμενο με τον κοσμο της F1, θα βρεθει στο πλευρο της ομαδας Sciron που αποτελειται απο μαθητες του Αρσακειου Τοσιτσειου Εκαλης. Η ομαδα Sciron εχοντας ηδη πραγματοποιησει εντυπωσιακες εμφανισεις τα προηγουμενα ετη, τη φετινη χρονια στοχευει στην κορυφη εχοντας ενα εντελως νεο μοντελο το οποιο ξεχωριζει για τις ρηξικελευθες λυσεις τις οποιες εχουν εφαρμοσει οι σχεδιαστες της ομαδας.

Πρωτος σταθμος στην προσπαθεια της Sciron ειναι οι πανελληνιοι αγωνες που θα πραγματοποιηθουν την περιοδο 22-24 Απριλιου. Εκει θα αναδειχθει  η ομαδα που θα εκπροσωπησει την Ελλαδα στον παγκοσμιο τελικο που θα πραγματοποιηθει στο Austin του Texas, στην πιστα που φιλοξενει και τον αγωνα της Formula 1. Τα μονοθεσια των ομαδων που συμμετεχουν στο διαγωνισμο χρησιμοποιουν για την ωθηση τους μια αμπουλα που περιεχει CO2 υπο πιεση. Ο εξελιγμενος σχεδιασμος και η προσοχη σε καθε λεπτομερεια επιτρεπουν σε αυτα τα ξεχωριστα μοντελα να καλυπτουν την μηκους 24μ. διαδρομη σε χρονους που προσεγγιζουν μολις το 1’’.

Το μονοθεσιο της Sciron με τα λογοτυπα της Renault θα δωσει τη δικη του μαχη διεκδικωντας να ειναι εκεινο που θα εκπροσωπει τη χωρα μας σε αυτη την ξεχωριστη διοργανωση.

Η ομαδα της Sciron αποτελειται απο τους:  
Δημητρης Δαναλης Υπευθυνος Καθηγητης
Αλεξης Καραβιτης Αρχηγος Ομαδας
Γιαννης Παπαχλιμιντζος Μηχανικος Σχεδιασης
Ανδρεας Παπαμαυρος Μηχανικος Κατασκευης
Μαρινα Κονταλεξη Υπευθυνη Marketing
Αναστασης Κολελης Υπευθυνος Δημοσιων Σχεσεων
Χριστινα Ροζακη Υπευθυνη Ανευρεσης Πορων
Αναπληρωματικα μελη:  Αγγελος Τσιτσιριδακης, Αριστειδης Ζαμπετακης , Νεφελη Σαχινη, Ιακωβος Ανδρωνης, Λορενα Παντελιδη, Δαφνη Σταυροπουλου

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=nNUMv-fM7kM]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!