Μετά το Παρίσι το νέο Nissan Micra θα εμφανιστεί στην Έκθεση Αυτοκίνηση 2016

Η Nissan θα βρισκεται στην Εκθεση Αυτοκινηση 2016 που ανοιγει τις πυλες της στις 22 Οκτωβριου, στο πρωην δυτικο αεροδρομιο του Ελληνικου / αιθουσα ξιφασκιας, με μια συναρπαστικη γκαμα μοντελων, τοσο στο περιπτερο της, οσο και στον χωρο διεξαγωγης των test drives. 

Στο επικεντρο της προσοχης αναμενεται να βρεθει το ολοκαινουργιο, 5ης γενιας MICRA που πραγματοποιησε μολις προσφατα το παγκοσμιο ντεμπουτο του στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου. Επιπλεον, μια ακομη συναρπαστικη εκπληξη θα περιμενει τους επισκεπτες της εκθεσης,  με το GT-R MY17 να αποτελει το  ακριβοθωρητο “διαμαντι”  του περιπτερου της Nissan.  

Παραλληλα, το καταξιωμενο crossover QASHQAI που πρωτοστατει στις πωλησεις στην κατηγορια του θα ειναι εκει, οπως και το JUKE στην “καυτη” εκδοση  NISMO RS, αλλα και το  X-TRAIL που συμπληρωνει ιδανικα την γκαμα της Nissan στα crossovers. To PULSAR με τους προηγμενους κινητηρες 1.2 λιτρων βενζινης , 1.5 λιτρων diesel αλλα και 1.6 λιτρων turbo βενζινης, αποδοσης 115,  110 και 190 ιππων αντιστοιχα, ενα hatchback της κατηγοριας C που συνδυαζει  την τολμηρη σχεδιαση, τις  τεχνολογικες καινοτομιες, αλλα και κορυφαιους εσωτερικους χωρους για την κατηγορια του, αναμενεται να προσελκυσει και αυτο το εντονο ενδιαφερον των επισκεπτων της  εκθεσης, οπως και το νεο NAVARA, που εχει διακριθει  ως το Διεθνες Pick Up του 2016.

Το ωραριο της εκθεσης ειναι Δευτερα – Παρασκευη 15:00-21:00 και Σαββατο – Κυριακη 10:00 – 21:00 και την Παρασκευη 28η Οκτωβριου 10:00 – 21:00. Η εκθεση θα διαρκεσει εως την Κυριακη 30 Οκτωβριου.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!