Με άτοκη χρηματοδότηση τα Citroen C3, C3 Aircross

Ενα νεο πακετο προωθητικων ενεργειων σχεδιασε η Citroen για τα νεα Citroen C3 και C3 Aircross Next Generation SUV, τα οποια αποτελουν τα πιο σημαντικα μοντελα της γκαμας της Citroen, κατεχοντας σημαντικο μεριδιο αγορας, οντας απο τα κορυφαια μοντελα στις κατηγοριες τους.

Η Citroen αφουγκραστηκε τις αναγκες των πελατων της και τωρα, ανακοινωνει τη νεα της προωθητικη πολιτικη η οποια περιλαμβανει και νεο ατοκο χρηματοδοτικο προγραμμα, σε μια προσπαθεια να δημιουργησει το καλυτερο χρηματοδοτικο προγραμμα της αγορας. Η ατοκη χρηματοδοτηση θα ειναι εναλλακτικη στις υπαρχουσες προωθητικες ενεργειες, ενω ταυτοχρονα παραμενουν πλεον ανταγωνιστικες οι τιμες μετρητοις των μοντελων.
Πιο συγκεκριμενα, τα χαρακτηριστικα του νεου ατοκου χρηματοδοτικου προγραμματος, ειναι τα εξης:
•        Προκαταβολη 35%
•        0% επιτοκιο
•        36 μηνες διαρκεια
Ο υποψηφιος πελατης θα εχει τη δυνατοτητα να επιλεξει το μοντελο που επιθυμει με ατοκη χρηματοδοτηση για 3 Χρονια, απο €218 το μηνα για το C3, ειτε απο €279 το μηνα για το C3 Aircross.
Παραδειγματα Χρηματοδοτησεων:
•        C3 1.2 PureTech 68 Live, Ανωτατη Προτεινομενη Λιανικη Τιμη: 11.950€ , προκαταβολη 35%, μηνιαια δοση 217,77€, διαρκεια 36 μηνες, επιτοκιο 0%.
•        C3 Aircross 1.2 PureTech 82 Live, Ανωτατη Προτεινομενη Λιανικη Τιμη: 15.300€, προκαταβολη 35%, μηνιαια δοση 278,81€, διαρκεια 36 μηνες, επιτοκιο 0%.
Παραλληλα, συνεχιζει να ισχυει η 5 ετης Εγγυηση. *
Νεο Citroen C3 iTouch
Η Citroen παραλληλα, δινει την ευκαιρια σε ολους να αποκτησουν το νεο C3 iTouch, μoντελο 2018, μια νεα εκδοση του βραβευμενου C3, που προσφερει:
•        Εργοστασιακο Navigation Citroen Connect Nav: Συστημα Navigation 3D με φωνητικες εντολες
•        Καμερα οπισθοπορειας
•        Αισθητηρες παρκαρισματος
σε ακρως προνομιακη τιμη και για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων!
* 2 χρονια εργοστασιακη εγγυηση και 3 χρονια επεκταση εργοστασιακης εγγυησης 
Για περισσοτερες πληροφοριες, επισκεφθειτε το Επισημο Δικτυο Διανομεων Citroen η την επισημη ιστοσελιδα της Citroen, www.citroen.gr.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!