Με άτοκο πρόγραμμα χρηματοδοτικό το Fiat 500X

Διαθεσιμο με τους νεους κινητηρες Turbo Firefly, το πλεον πληρες πακετο προηγμενων συστηματων υποβοηθησης οδηγησης και βεβαια το μοναδικο στιλ της οικογενειας 500, το νεο Fiat 500X ειναι τωρα διαθεσιμο και με ατοκο προγραμμα χρηματοδοτησης, ενω συνεχιζει να διατηρει την επιλογη του αυτοματου κιβωτιου χωρις επιπλεον χρεωση.  


Το νεο Fiat 500Χ, διατηρωντας το στιλ που χαρακτηριζει ολα τα μοντελα της σειρας 500, εφερε στη κατηγορια των b-SUV μια σειρα προηγμενων τεχνολογικων χαρακτηριστικων με εμφαση στην ασφαλεια, στην ανεση, αλλα και στην συνδεσιμοτητα. 


Οι νεοι Turbo βενζινοκινητηρες FireFly, οι οποιοι προσφερουν υψηλη αποδοση και οικονομια, το εξελιγμενο συστημα πολυμεσων U Connect με την οθονη HD και συμβατοτητα με Apple CarPlay και Android AutoTM, καθως βεβαιως και τα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης (ADAS), συνθετουν μια απολυτα ολοκληρωμενη προταση ενος ξεχωριστου SUV.


Στα συστηματα ADAS, ολες οι εκδοσεις του νεου 500X διαθετουν στο βασικο εξοπλισμο τα προηγμενα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης Traffic Sign Recognition, Speed Advisor και Lane Assist, ενω η εκδοση Cross εφοδιασμενη επιπλεον με τα συστηματα Safety Distance Manager, αυτοματη λειτουργια της μεγαλης σκαλας των φωτων, Blind Spot Alert και Autonomous Emergency Brake, διαθετει το πλεον πληρες πακετο συστηματων για κορυφαια ανεση και ασφαλεια.


Με το νεο Fiat 500Χ η τεχνολογια ειναι επιλογη και οχι συμβιβασμος. Με αυτη τη λογικη οι αγοραστες του 500Χ μπορουν να επιλεξουν αναμεσα στις αντιστοιχες εκδοσεις με χειροκινητο κιβωτιο και εκεινες με το αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη DCT χωρις επιπλεον οικονομικη επιβαρυνση, αποκτωντας την εκδοση που ανταποκρινεται καλυτερα στις αναγκες τους.


Τωρα και μεχρι το τελος Μαρτιου, το ξεχωριστο νεο Fiat 500Χ ειναι διαθεσιμο με ατοκο χρηματοδοτικο προγραμμα, μεσω της FCA Bank και τιμες που ξεκινουν απο τις 16.900 ευρω.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!