Με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ανοίγει η INTERAMERICAN το 2021

 


  «Το Χαμογελο του Παιδιου» ειναι ο Οργανισμος που για την INTERAMERICAN συνδεεται σημειολογικα με την πιο σημαντικη προσδοκια για το νεο ετος και το μελλον: «να χαμογελουν ολα τα παιδια». Ο Οργανισμος εχει σημαντικο αποτυπωμα εργου κοινωνικης προσφορας 25 ετων γι’ αυτον τον σκοπο. Γι’ αυτο η εταιρεια ανανεωσε και φετος ολα τα ασφαλιστηρια συμβολαια που του παρεχει χορηγικα στον και προσεθεσε ακομη 11 για την καλυψη λειτουργικων αναγκων του.

 

  Συγκεκριμενα, η INTERAMERICAN χορηγει την ασφαλιση του στολου 124 οχηματων διαφορων χρησεων (αυτοκινητων, δικυκλων, ασθενοφορων, λεωφορειων, φορτηγων, οχηματων ειδικου τυπου για επιχειρησιακες αναγκες σε εξαφανισεις κ.α.) που «Το Χαμογελο του Παιδιου» χρησιμοποιει για αμεση επεμβαση, για την ασφαλη μεταφορα παιδιων, για μεταφορα αγαθων και για παροχη υπηρεσιων υγειας. Ακομη, παρεχει την ασφαλιση σε 2 κτηρια: στο Κεντρο Στηριξης Παιδιου και Οικογενειας στη Νεα Μακρη Αττικης και στο Σπιτι στο Περιστερι.

 

  Επιπλεον, κατα τον περασμενο Δεκεμβριο, με αφορμη ερευνα που η εταιρεια διενηργησε για την ικανοποιηση του πελατολογιου της απο τις υπηρεσιες του ιδιοκτητου CARPOINT, Κεντρου Aποζημιωσης και Eπισκευης Aυτοκινητου, προσεφερε στον Οργανισμο ενα ποσον με βαση τον αριθμο των ερωτηματολογιων που συμπληρωθηκαν, ευαισθητοποιωντας με αυτο τον τροπο τους πελατες της για «Το Χαμογελο του Παιδιου». Ας σημειωθει οτι η INTERAMERICAN– με εξαιρεση το 2020 λογω των περιοριστικων μετρων της πανδημιας – καλυπτει ασφαλιστικα και ολες τις εκδηλωσεις εορταστικων πωλησεων που πραγματοποιει ο Οργανισμος σε δημοσιους χωρους.

 


  Απο το 1995 εως σημερα «Το Χαμογελο του Παιδιου», αναγνωρισμενο στην Ελλαδα και διεθνως για τις δραστηριοτητες που εχει αναπτυξει, εχει υποστηριξει χιλιαδες παιδια θυματα βιας και εξαφανισης, παιδια που αντιμετωπιζουν σοβαρα προβληματα υγειας η που ζουν σε συνθηκες ακραιας φτωχειας. Οπως υπογραμμιζει ο Κωστας Γιαννοπουλος, Προεδρος του Δ.Σ. του Οργανισμου «Το Χαμογελο του Παιδιου»: «καθε παιδι ειναι μοναδικο και η επιστημονικη ομαδα του Οργανισμου εργαζεται εντατικα για να παρεχει σε καθε παιδι ολα οσα εχει αναγκη, δινοντας αμεσα λυσεις σε συνεργασια με τον αρμοδιο κατα περιπτωση φορεα». Αναφερομενος ειδικοτερα στη συνεργασια με την INTERAMERICAN, ο κ. Γιαννοπουλος τονιζει: «η εταιρεια παρεχει στον Οργανισμο επι 20ετια και πλεον πολυτιμη υποστηριξη, επιδεικνυοντας σταθερη εμπιστοσυνη στο εργο του και απαλλασσοντας τον απο τη σημαντικη οικονομικη επιβαρυνση της ασφαλισης περιουσιακων στοιχειων».

 

   «Το Χαμογελο του Παιδιου» μεγαλωνει στα 11 Σπιτια που λειτουργει σε ολη την Ελλαδα 301 παιδια και στηριζει 74 ενηλικα παιδια που μεγαλωσαν στα Σπιτια του Οργανισμου. Στο «Σπιτι του Παιδιου», ενα Κεντρο Ημερας Εξατομικευμενης Παροχης Υπηρεσιων Ψυχικης Υγειας πραγματοποιουνται καθημερινα θεραπευτικες συνεδριες για παιδια και εφηβους θυματα καθε μορφης βιας, ενω σχετικα με την εξαφανιση παιδιων και ενηλικων ο Οργανισμος διαχειριζεται συνεχως περιστατικα με συγχρονη οργανωτικη δομη, μεθοδολογια και δικτυωση αναζητησης και εντοπισμου, αλλα και με εφαρμογες ψηφιακης τεχνολογιας. Επισης, φροντιζει ετησιως χιλιαδες παιδια με προβληματα υγειας και για την αντιμετωπιση της φτωχειας. «Το Χαμογελο του Παιδιου» εχει, μεταξυ αλλων, τον συντονισμο του προγραμματος Amber Alert για την Ελλαδα, ενω λειτουργει την Εθνικη  Γραμμη για τα Παιδια SOS 1056, που δεχεται ετησιως περισσοτερες απο 250.000 κλησεις.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!