Με χιλιάρη turbo 120 ίππων το νέο Jeep Renegade!

Στο Τορινο, η Jeep αποκαλυψε το πολυαναμενομενο, ανανεωμενο Renegade. Οι πρωτες φωτογραφιες δειχνουν μικρες αισθητικες αλλαγες, με τις οποιες το μοντελο της αμερικανικης εταιριας διατηρει τη συνολικη του εικονα και τον χαρακτηρα του, δινοντας του ομως ελαφρα πιο επιθετικη μορφη.
 
Εκτος απο το \”διακριτικο\” εξωτερικο facelift -λεπτομερειες για το εσωτερικο του, οπου υπαρχουν επισης αλλαγες, θα ερθουν αργοτερα- αλλαγες ερχονται για το Renegade και κατω απο το καπο του, οπου θα φιλοξενουνται τρεις νεοι κινητηρες, εστιασμενοι στη μεγαλυτερη αποδοση και τη μικροτερη καταναλωση.
Συμφωνα με τα μεχρι στιγμης στοιχεια, οι νεες προσθηκες κινητηρων αφορουν εναν 1.000αρη τρικυλινδρο, αποδοσης 120 ιππων, εναν 1.300αρη αποδοσης 150 η 180 ιππων (σε δυο βερσιον) και εναν ατμοσφαιρικο 1.600αρη, ο οποιος δεν εχει ακομα επιβεβαιωθει. Μιλαμε για συνολα μονο βενζινης, καθως δεν εχει γινει ακομα σαφες εαν το νεο Renegade θα διατιθεται με κινητηρα πετρελαιου, ιδιαιτερα μετα απο την ανακοινωση της μητρικης εταιριας της Jeep οτι σκοπευει να \”ξεφορτωθει\” ολους τους diesel κινητηρες απο τη γκαμα της, ως το 2022. Περισσοτερες πληροφοριες και φωτογραφιες, αναμενονται εντος της ημερας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!