Με 135 ευρώ, κάνεις service στο Peugeot σου

Εχεις Peugeot; Η αντιπροσωπεια φροντιζει να το… φροντιζεις χωρις να ξοδευτεις, σε τετοιους δυσκολους καιρους. Συμφωνη με τις επιταγες των καιρων λοιπον, η ελληνικη αντιπροσωπεια της Peugeot εχει δημιουργησει ολοκληρωμενα προγραμματα  συντηρησης για αυτοκινητα Peugeot πενταετιας και ανω.  


Προνομιακα Πακετα Συντηρησης Peugeot
Για ολες τις δημοφιλεις εργασιες συντηρησης, η Peugeot διαθετει ειδικα πακετα – σε πολυ ανταγωνιστικες τιμες – τα οποια περιλαμβανουν ανταλλακτικα, εργασια και ΦΠΑ., παρεχοντας ετσι στους πελατες της μια πραγματικα εξαιρετικη σχεση ποιοτητας τιμης.

Τα πακετα συντηρησης αφορουν τακακια φρενων εμπρος, δισκους φρενων και τακακια, σετ ιμαντα χρονισμου, μπαταρια, σετ αμορτισερ, σετ συμπλεκτη και τελος σετ καθαριστηρων.

Peugeot ServiceGO!

Παραλληλα, ισχυει το προνομιακο προγραμμα  Peugeot ServiceGO το οποιο επισης αφορα αυτοκινητα πενταετιας και ανω και περιλαμβανει  την αντικατασταση μιας σειρας αναλωσιμων ανταλλακτικων απαραιτητων για την καλη λειτουργια του οχηματος, καθως και ενα λεπτομερη τεχνικο ελεγχο με συνολικο κοστος μολις 135€. Η τιμη περιλαμβανει ΦΠΑ, εργασια και ανταλλακτικα. Επιπροσθετα, για ολους τους χρηστες του προγραμματος συντηρησης Peugeot ServiceGO, ισχυει δωρεαν οδικη βοηθεια για ενα χρονο. 

Τα προγραμματα συντηρησης Peugeot ειναι αναρτημενa στην επισημη ιστοσελιδα www.peugeot.gr και υλοποιουνται απο το εξειδικευμενο τεχνικο προσωπικο της PEUGEOT. Ολα τα ανταλλακτικα ειναι συμφωνα με τις τεχνικες προδιαγραφες του κατασκευαστη και καλυπτονται με 12 μηνες εργοστασιακης εγγυησης καθως και 12 μηνες εγγυηση εργασιων, με γραπτο πιστοποιητικο ελεγχου ποιοτητας Peugeot.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!