Με 1,5 λίτρο και 120 ίππους το Mitsubishi Expander

Και το ονομα αυτου, Expander! Το νεο Crossover MPV της Mitsubishi θα κανει παγκοσμιο ντεμπουτο στις 10 Αυγουστου, στη Διεθνη Εκθεση Αυτοκινητου της Ινδονησιας 2017 και το TopSpeed.gr αποκαλυπτει απο νωρις τις λεπτομερειες για το επταθεσιο μοντελο της ιαπωνικης μαρκας που θελει να συνδυασει \”τη σκληροτητα ενος SUV με την ευελιξια ενος MPV\”.
Το μοντελο, που βασιζεται στο περσινο XM MPV και πιθανοτατα θα ονομαζεται Expander, θα φορα τον 1.500αρη 4A91 (απο το Colt) με αποδοση 120 ιππων και θα στελνει την κινηση στους εμπρος τροχους, με ενα εξαταχυτο κιβωτιο CVT.
To Expander θα εχει πολυ μικρες διαφορες με το XM concept που παρουσιαστηκε περυσι

Η ιαπωνικη μαρκα εκανε μαλλον μικρες αλλαγες στο concept που παρουσιασε στο περσινο Show, κρατωντας το Dynamic Shield, την πρωτοτυπη εμπρος μασκα, στην οποια το πανω μερος \”φιλοξενει\” τα led ημερας και το μεσο/κατω, τα φωτιστικα σωματα. Το μικρο Crossover MPV της Mitsubishi, που θα αποκαλυθφει στο 25ο GAIKINDO Indonesia International Auto Show (GIIAS) θα ειναι φαρδυτερο και μεγαλυτερο απο τα MPV της κατηγοριας του.
Μεγαλυτερο βαρος εχει δοθει στο εσωτερικο, το οποιο θα ειναι μεταβλητο και θα προσφερει τους καλυτερους χωρους στην κατηγορια των μικρων MPV, χωρωντας ως και επτα επιβατες, ενω θα προσαρμοζεται γρηγορα και εξυπνα σε ποικιλες συνθηκες φορτιου.

Το νεο μοντελο, θα κατασκευαζεται στο νεο εργοστασιο της MMC στην Ινδονησια, στην Επαρχια Bekasi, West Java, θα κανει την εισοδο του στην αγορα της Ινδονησιας το ερχομενο φθινοπωρο, με το ντεμπουτο να ακολουθει στις ασιατικες αγορες, ενω η Mitsubishi δεν εχει ανακοινωσει αν στα πλανα της ειναι η πωληση του μοντελου και στις ευρωπαϊκες αγορες.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!