Με 2000 ευρώ, προπαραγγέλλεις τη νέα Alpine Α120

Μπορει να μην την εχεις δει ποτε, μπορει να μην ξερεις καν πως θα ονομαζεται, αλλα τη θελεις. Εσυ και μερικα εκατομμυρια ακομα petrolheads. Η Alpine επεστρεψε και, αν ενδιαφερεσαι να παρεις το πρωτο μοντελο της αναβιωσης της, καλυτερα να μπεις στην ουρα. Η Renault, το εχει παρει πολυ ζεστα και, καλυτερα να το παρεις και εσυ. 


Η αναστημενη (ε, αφου αναστημενη ειναι) αυτοκινητοβιομηχανια μας εδειξε το Alpine Vision Concept και ετοιμαζεται, πολυ συντομα, να μας αποκαλυψει το πρωτο μοντελο παραγωγης της, το οποιο \”ακουγεται\” πως θα ονομαζεται Α120. Και, παρα το γεγονος οτι το τελικο μοντελο δεν εχει αποκαλυφθει ποτε, η Alpine δεχεται προπαραγγελιες. 

[youtube=https://www.youtube.com/watch?v=piST1Gq1atk&w=320&h=266]


Προσεξε: Αρχικα η Alpine θα παραξει σε περιορισμενο αριθμο την \”Premiere Edition\” του 1955, που μπορεις να κλεισεις με μολις 2.000 ευρω. Στο video- teaser που εδωσε στη δημοσιοτητα η Alpine με το -αναμενομενο- motto \”Alpine is back\” βλεπουμε το νεο μοντελο σε πλαγιολισθησεις (πισωκινητο γαρ) παροτι καλυμμενο με καμουφλαζ. Εστω κι ετσι, βλεπουμε οτι δεν εχει και μεγαλες διαφορες με το concept. 


Το κεντρομηχανο πισωκινητο coupe, αναμενεται να ζυγιζει περιπου εναν τονο και να αποδιδει περιπου 300 ιππους απο εναν τετρακυλινδρο κινητηρα. Η Alpine λεει οτι θα κανει το sprint του 0-100 χ.α.ω. σε μολις 4,5 δευτερολεπτα. Θα κοστιζει μεταξυ περιπου 55-60.000 ευρω. Θα βγει στην παραγωγη το 2017 και οι πρωτες Alpine θα διατεθουν στην Ευρωπη. Οι αλλοι, μπορουν να περιμενουν. Εδω εισαι.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!