Με 25 πρεμιέρες και 150 νέα μοντέλα η έκθεση Αυτοκίνηση

Η αξια της μοναδικης ετησιας εκθεσης στην Ελλαδα, «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018», επιβεβαιωνεται και απο το ενδιαφερον των εισαγωγεων αντιπροσωπων να παρουσιασουν νεα μοντελα και ξεχωριστες εκδοσεις που σπανια εισαγονται στην Ελλαδα.

Η Ford, ανακοινωσε οτι στο πολυτελες περιπτερο της που καταλαμβανει μεγαλη εκταση, θα εκθεσει δυο μοντελα τα οποια αναμενεται να συγκεντρωσουν το ενδιαφερον των επισκεπτων.

Το μενου της οδηγοκεντρικης μαρκας περιλαμβανει, την παρουσιαση της μοναδικης Ford Mustang Bullitt καθως και ειδικων εκδοσεων του Ford Focus Active.

Η νεα Ford Mustang Bullitt για την Ευρωπη, αποτιει φορο τιμης στο θρυλικο αυτοκινητο της μεγαλης οθονης με περισσοτερη ισχυ και μοναδικο κινηματογραφικο στυλ.

Αξιοποιει την ισχυ ενος V8 κινητηρα 5.000 κ.εκ. της Ford, βελτιωμενο με ενα Open Air Induction System, και πολλαπλη εισαγωγης με πεταλουδες 87 χιλ. και χαρτογραφηση μοναδας ελεγχου απο την Shelby Mustang GT350, για να αποδιδει 464 ιππους και ροπη 52,9 χλγμ.

Η νεα Ford Mustang Bullitt περιλαμβανει επισης στανταρ τη νεα τεχνολογια κιβωτιου που συγχρονιζεται με τις στροφες του κινητηρα της για ομαλοτερα κατεβασματα, συνοδεια μιας ‘ξερογκαζιας’ του ισχυρου V8 κινητηρα 5.0. Η μουσικη πανδαισια συμπληρωνεται απο το premium ηχοσυστημα B&O PLAY που παραγει 1000 watt μεσω 12 ηχειων υψηλης αποδοσης.

Επισης, προσφερεται το προηγμενο συστημα προσαρμοζομενης αναρτησης της Ford MagneRide, που χρησιμοποιει ενα ηλεκτρονικα ενεργοποιουμενο υγρο μεσα στον αποσβεστηρα για να απαντα σε πραγματικο χρονο στις μεταβαλλομενες οδικες συνθηκες, βελτιστοποιωντας τη συμπεριφορα, χωρις να υπονομευεται η οδηγικη ανεση. Ενα ενεργο συστημα εξαγωγης με πεταλουδες περιλαμβανεται στανταρ και αναβαθμιζει τον αναγνωρισιμο, ‘μπασο’ ηχο του V8 κινητηρα.

Στο εσωτερικο, κυριαρχει η πληρως ψηφιακη οθονη οργανων LCD 12 ιντσων της Ford και σπορ καθισματα Recaro. Η ραφη στα καθισματα, στην κεντρικη κονσολα και στον πινακα οργανων θα ειναι ασορτι με την εξωτερικη αποχρωση, στη θεση του παραδοσιακου εμβληματος Mustang στο ταμπλο, στην πλευρα του συνοδηγου.

Το Ford Focus Active, με την αυξημενη αποσταση απο το εδαφος και αλλες παρεμβασεις απευθυνεται σε οδηγους που χρησιμοποιουν το αυτοκινητο τους και σε χωματινες διαδρομες περιορισμενης δυσκολιας.

Η εκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» θα πραγματοποιηθει οπως και τα προηγουμενα χρονια, στο πρωην Δυτικο Αεροδρομιο Ελληνικου (αιθουσα ξιφασκιας) απο τις 10 – 18 Νοεμβριου 2018.

Η φετινη «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ ΕΚΟ 2018» ειναι αναβαθμισμενη, εχουν προστεθει 1500τ.μ εκθεσιακου χωρου για να φιλοξενηθουν περισσοτερες εισαγωγικες αντιπροσωπειες.

Το εισιτηριο ειναι στα 6 ευρω. Δωρεαν ειναι η εισοδος για τα παιδια που συνοδευονται απο τους γονεις τους (εως και 14 ετων). Για τους ανεργους και τους φοιτητες το εισιτηριο ειναι 3 ευρω.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!