Με 36 άτοκες δόσεις το Citroen C4 Cactus!

Επειδη οι καιροι ειναι δυσκολοι, αλλα η αγορα ενος νεου αυτοκινητου ειναι (παντα) αναγκαια, η Citroen φροντισε να κανει την αποκτηση του νεου C4 Cactus πιο ευκολη, προσφεροντας το με 36 πραγματικα ατοκες δοσεις και πενταετη εγγυηση. 


Το Νεο C4 Cactus εφοδιασμενο με τις σταθερες αξιες της Citroën, καταφερνει να ξεχωριζει με τη μοναδικη του σχεδιαση και την εντονη προσωπικοτητα του, χαρη στην προηγμενη τεχνολογια, την κορυφαια ανεση και τους πολυβραβευμενους κινητηρες. Το Νεο C4 Cactus ειναι το πρωτο Citroën στην Ευρωπη που, στο πλαισιο του προγραμματος Citroën Advanced Comfort®, διαθετει το πρωτοποριακο συστημα αναρτησης με Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC), προσφεροντας την αισθηση της οδηγησης πανω σε ενα “μαγικο χαλι”. Ειναι επισης, το πρωτο μοντελο παγκοσμιως που διαθετει τα καινοτομα Advanced Comfort καθισματα για κορυφαια επιπεδα ανεσης.


Το νεο C4 Cactus το οποιο λανσαριστηκε προσφατα και στη χωρα μας, αποτελει κορυφαια επιλογη στην κατηγορια του, αφου σε συνδυασμο με τον υπερπλουσιο εξοπλισμο και τις κορυφαιες τεχνολογιες που διαθετει, προσφερεται στην ελκυστικη τιμη των 14.850€, καθως και με 5 Χρονια Εγγυηση.

Η Citroen ακολουθωντας την πελατοκεντρικη της φιλοσοφια, δημιουργησε ενα μοναδικο Προγραμμα Αγορας, κανοντας ακομη πιο ευκολη την αποκτηση του δημοφιλους χατσμπακ, του νεου C4 Cactus, προσφεροντας το με 36 ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ! 

Πιο συγκεκριμενα, το ατοκο χρηματοδοτικο προγραμμα εχει ως εξης:

36 Πραγματικα Ατοκες Δοσεις
απο 249 ευρω το μηνα
40% προκαταβολη

Για περισσοτερες πληροφοριες, μπορεις το Επισημο Δικτυο Διανομεων Citroen η την επισημη ιστοσελιδα της Citroen, www.citroen.gr , η τη σελιδα http://c4cactus.citroen.gr/ .

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!