Με 990.000 ευρώ παίρνεις το Nissan GT-R50

\”Ψιθυριζοταν\” καιρο και εμενε μονο η επισημη επιβεβαιωση. Και αυτη, ηρθε, απο τη Nissan, η οποια μας λεει οτι σχεδιαζει την παραγωγη του Nissan GT-R50 απο την Italdesign, της απολυτης  “εκφρασης” του GT-R. Το βιβλιο των παραγγελιων ανοιγει για μολις 50 τυχερους αυτου του πλανητη, που θα χρειαστει να πληρωσουν κατι περισσοτερο απο 1 εκατομμυριο ευρω (φοροι, γαρ) για να το αποκτησουν. 


Το εξωτερικο του αυτοκινητου ειναι σχεδον αμεταβλητο απο το πρωτοτυπο που παρουσιαστηκε για πρωτη φορα τον περασμενο Ιουλιο, στο Φεστιβαλ Ταχυτητας του Goodwood,  στην Αγγλια. Η τιμη του κατασκευασμενου απο τη NISMO GT-R των 720PS της  Italdesign,  θα ξεκινα απο τις  990.000 ευρω, προ φορων και  λοιπων προαιρετικων επιλογων.


Βασισμενο στο μοντελο παραγωγης του Nissan GT-R NISMO του 2019, το μοναδικο αυτο αυτοκινητο μνημονευει τις επετειους των 50 ετων τοσο για το  GT-R, οσο και για την  Italdesign. Αν και το  πρωτοτυπο οχημα διαθετει ενα ξεχωριστο χρυσο εσωτερικο στοιχειο που εκτεινεται σε ολο σχεδον το πλατος του οχηματος,  οι τυχεροι αγοραστες του σπανιου μοντελου θα μπορουν να καθοριζουν τους προτιμωμενους συνδυασμους χρωματων για την εκδοση της παραγωγης, αλλα και να επιλεξουν εσωτερικα χρωματα και αντιστοιχα πακετα διαμορφωσης.


Εκτος απο το Goodwood, το πρωτοτυπο GT-R50 εκανε εμφανισεις στο Spa-Francorchamps στο Βελγιο, στο Rolex Monterey Motorsports Reunion στις ΗΠΑ και στο Nissan Crossing, στην Ginza του Τοκιο. Απο τις 7 Δεκεμβριου “φιλοξενειται” στη Nissan Gallery, στην Yokohama.


\”Η αντιδραση απο τους φιλους  της Nissan σε ολο τον κοσμο, οπως και των  δυνητικων αγοραστων του GT-R50, εχει ξεπερασει σε μεγαλο βαθμο τις προσδοκιες μας\”, δηλωσε ο Bob Laishley, διευθυντης προγραμματος σπορ αυτοκινητων παγκοσμιως για τη Nissan. \”Αυτα τα 50 αυτοκινητα, τα οποια γιορταζουν τα 50 χρονια του GT-R καθως και τα 50 χρονια της Italdesign, ειναι αφιερωμενα  στην ηγετικη θεση της Nissan στη μηχανολογια, οπως και στην πλουσια κληρονομια των σπορ αυτοκινητων που θα ερθουν στο μελλον.\”


Οι πελατες που επιθυμουν να αποκτησουν το GT-R50 μπορουν να ξεκινησουν με τη διαδικτυακη “επισκεψη” στο GT-R50.nissan  και να επικοινωνησουν με την Italdesign για να δημιουργησουν το δικο τους αυτοκινητο. Οι παραδοσεις θα ξεκινησουν το 2019 και θα συνεχιστουν μεχρι το 2020.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!