Με drones και Hayabusa το κυνήγι των κοντράκηδων στο Riba\’s

Αφου το τελευταιο meeting ειχε καταληξει σε ολονυχτια επεισοδια με συμπλοκες με τις δυναμεις των ΜΑΤ, η ΕΛΑΣ εριξε τα ισχυροτερα \”οπλα\” της στο, προγραμματισμενο μεσω Facebook, \”ραντεβου\” των (υποτιθεμενων;) κοντρακηδων στο Riba\’s, τα ξημερωματα της Πρωταπριλιας. 


Με ισχυρες δυναμεις των ΜΑΤ στην αναμονη, δεκαδες περιπολικα, μοτοσικλετες της ομαδας ΔΙΑΣ, δυο μοτοσικλετες Hayabusa για καταδιωξεις υψηλων ταχυτητων (αλλα και για… ψυχολογικους λογους), γερανους για να μεταφερουν αυτοκινητα και μηχανες κοντρακηδων που θα κατασχονταν, αλλα και drones, για να επιβλεπουν τις κινησεις των περιπου 2000 παρευρισκομενων, οι αστυνομικοι χαλασαν το \”παρτυ\” πριν καν ξεκινησει. 


Κατα τη διαρκεια της βραδιας, προσηχθησαν δυο ατομα, λογω του οτι δεν εφεραν μαζι τους τα απαραιτητα εγγραφα, ενω οι μοτοσικλετες τους μεταφερθηκαν με γερανο στο Τμημα Τροχαιας Γλυφαδας. Εγιναν εκατονταδες ελεγχοι, ιδιαιτερα σε οδηγους σπορ αυτοκινητων, αλλα και δικυκλων. 


Οι αστυνομικες δυναμεις ειχαν παραταχθει απο νωρις το βραδυ (το ραντεβου ειχε δοθει στις 11) στην πλατεια της Βαρκιζας καθως και στο γνωστο κεντρο Riba\’s, με σκοπο να αποτρεψουν την τελεση αυτοσχεδιων αγωνων. Και, απ\’ οτι φαινεται, το καταφεραν. Το πιθανοτερο ειναι οτι οι εντατικοι ελεγχοι στην περιοχη που \”στοχοποιησαν\” για αγνωστο λογο καποιοι, θα συνεχιστουν στους διερχομενους οδηγους και το επομενο διαστημα

Tip: Πηγη των φωτογραφιων ειναι το ρεπορταζ του protothema.gr 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!