Με Nissan 200SX, ο νικητής του 1ου αγώνα Drift 2017


Ο οδηγος της ομαδας INFINITY TYRES Ηρακλης Λεοντης οδηγωντας ενα Nissan 200SX ηταν ο μεγαλος νικητης στην κατηγορια PRO του 1ου αγωνα του Πανελληνιου Πρωταθληματος Drift .

Ο αγωνας διοργανωθηκε την Κυριακη 12 Μαρτιου στο Καρτοδρομιο Αφιδνων , υπο την αιγιδα της Ο.Μ.Α.Ε. (Ομοσπονδια Μηχανοκινητου Αθλητισμου Ελλαδος) με 37 συμμετοχες απ΄ολη την Ελλαδα στις κατηγοριες Street Legal & PRO.
Με τη νικη του αυτη ο Ηρακλης Λεοντης συγκεντρωσε και τους πρωτους 25 βαθμους για τη διεκδικηση του φετινου πρωταθληματος, το οποιο περιλαμβανει επτα(7) συνολικα αγωνες. Την προσπαθεια του Λεοντη Ηρακλη υποστηριζει ο κλαδος ελαστικων του Ομιλου Επιχειρησεων Σαρακακη – Sigma Motion – εισαγωγεας των ελαστικων Infinity.


Ο νικητης του αγωνα Ηρακλης Λεοντης στον τερματισμο δηλωσε: «ξεκινησαμε με τους καλυτερους οιωνους την προσπαθεια μας στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Drift 2017. Τα ελαστικα INFINITY, που ειναι και χορηγος της προσπαθειας μας τα τελευταια δυο χρονια εχουν εξαιρετικη συμπεριφορα και μας δινουν τη δυνατοτητα να εκμεταλλευομαστε στο μεγιστο τις ικανοτητες του αυτοκινητου μας. Στοχος μας ειναι να προσφερουμε θεαμα στους θεατες των αγωνων και να συνεχισουμε την καλη πορεια μας στο πρωταθλημα.»
Ο επομενος αγωνας του πρωταθληματος θα πραγματοποιηθει στις 30 Απριλιου 2017 στο Καρτοδρομιο των Αφιδνων.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!