Μηχανικούς για τα συνεργεία του ψάχνει ο Όμιλος Σαρακάκη

 


  Ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη, ενας ομιλος που μετρα σχεδον εναν αιωνα ηγετικης παρουσιας στην επιχειρηματικη ζωη της Ελλαδας και τον συνεχως μεταβαλλομενο χωρο της αυτοκινησης, επενδυει παραδοσιακα στους ανθρωπους του.

 

  Ως Επισημος Εισαγωγεας και Διανομεας αυτοκινητων, μοτοσυκλετων, φορτηγων, λεωφορειων, και μηχανηματων εκπροσωπει εδω και δεκαετιες καταξιωμενους, διεθνεις κατασκευαστες οπως Honda Motor, Mitsubishi Motors, Volvo Group, Komatsu, Massey Ferguson κ.α. Ετσι, ενα μεγαλο κομματι της δραστηριοτητας του επικεντρωνεται στις υπηρεσιες After Sales που παρεχονται απο τις εμπειρες ομαδες των μηχανικων στα συνεργεια.

 

  Αυτην την περιοδο ο Ομιλος Επιχειρησεων Σαρακακη αναζητα ταλαντουχους και ικανους μηχανικους για τα συνεργεια του σε Αθηνα και Θεσσαλονικη. Πιο συγκεκριμενα ειναι ανοιχτες οι παρακατω θεσεις:

 

  • Ηλεκτρολογος Επαγγελματικων Οχηματων Αθηνας
  • Ηλεκτρολογος/Διαγνωστης Επαγγελματικων Οχηματων-Μηχανηματων Αθηνας & Θεσσαλονικης
  • Μηχανικος Επαγγελματικων Οχηματων Αθηνας & Θεσσαλονικης
  • Βοηθος Ηλεκτρολογος Επαγγελματικων Οχηματων Αθηνας & Θεσσαλονικης
  • Βαφεας Επαγγελματικων Οχηματων Θεσσαλονικης
  • Φανοποιος Επαγγελματικων Οχηματων Θεσσαλονικης

 

  Στον Ομιλο Επιχειρησεων Σαρακακη δηλωνουν υπερηφανοι καθως διαθετουν μια απο τις καλυτερες ομαδες μηχανικων του συνεργειου Volvo Φορτηγων & Λεωφορειων η οποια το 2018 διακριθηκε σε παγκοσμιο επιπεδο θριαμβευοντας στον διαγωνισμο Volvo Vista (Volvo International Service Training Award), τον μεγαλυτερο θεσμο για το προσωπικο aftersales σε ολο τον κοσμο, καταλαμβανοντας τη δευτερη θεση στην Ευρωπη ως αποτελεσμα σκληρης και ομαδικης δουλειας.

 

  Σε επιπεδο στελεχωσης του Ομιλου, ο στοχος ειναι η προσελκυση, η αναπτυξη και η διατηρηση ικανων στελεχων. Ετσι, στον Ομιλο Επιχειρησεων Σαρακακη επενδυουν στην επαγγελματικη εξελιξη των ανθρωπων τους, στην στοχευμενη τους εκπαιδευση και την βελτιωση της τεχνογνωσιας τους ανταμειβοντας την αποδοση των εργαζομενων.

 

  Για να δειτε αναλυτικα τις ανοιχτες θεσεις εργασιας και να ενταχθειτε στην βραβευμενη ομαδα των μηχανικων συνεργειου του Ομιλου, επισκεφθειτε τη σελιδα http://bit.ly/3tQ1Ir1 και στειλτε το βιογραφικο σας.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!