Μια εντυπωσιακή ιστορία από την Belle Époque μέχρι το σήμερα

Στο Παρισι, στην εκθεση Rétromobile 2017, η Renault συμμετεχει με τη μακρα και πλουσια ιστορια της, εκφραζοντας με τα μοντελα της το διαχρονικο Γαλλικο στυλ και την κομψοτητα, στοιχεια που παραδοσιακα αποτελουσαν βασικα χαρακτηριστικα της μαρκας.


Η διεθνης εκθεση Rétromobile στο Παρισι αποτελει ενα απο τα σημαντικοτερα γεγονοτα στο χωρο του κλασσικου αυτοκινητου. Στη φετινη διοργανωση (8-12 Φεβρουαριου) η Renault με μια σειρα μοντελων απο το παρελθον, αλλα και το εντυπωσιακο Renault TREZOR, το οποιο προσφατα απεσπασε τον τιτλο του πιο ομορφου πρωτοτυπου για το 2016, αποδεικνυει  οτι το επιτυχημενο Design διαχρονικα αποτελει ενα απο τα χαρακτηριστικα της μαρκας. Μαλιστα μια λεπτομερεια, ενα μικρο αστερι  κρυμμενο στη βαση του πισω σηματος του TREZOR, αποτελει το συνδεσμο με το παρελθον. Το αστερι ηταν το εμβλημα ενος προπολεμικου μοντελου της Renault με το ονομα REINSASTELLA, ενω αποτελεσε την υπογραφη και στη σειρα πολυτελων μοντελων Stella που βοηθησαν τη μαρκα να ενισχυσει περαιτερω τη φημη της.


Τα μοντελα που περιλαμβανει η εκθεση απο την ιστορια της Renault περιλαμβανουν αυτοκινητα θρυλους οπως  τη REINSASTELLA του 1932 που εφερε επανασταση στον τεχνολογικο τομεα, το VIVA GRAND SPORT Cabriolet του 1932 με τον προηγμενο αεροδυναμικο σχεδιασμο, το θρυλικο Renault 5 Turbo του 1982, αλλα και το πρωτοτυπο LAGUNA (1990) που χαρη στις αναλογιες του και τα στυλιστικα στοιχεια (π.χ. απουσια παρμπριζ) συνδεει σχεδιαστικα το παρελθον με το μελλον της Renault.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!