Μοναδική προσφορά της Fiat και της Alfa Romeo στην έκθεση Αυτοκίνηση 2016


Η FCA Greece δινει τη δυνατοτητα στο ελληνικο κοινο να γνωρισει απο κοντα τα νεα της μοντελα μεσα απο τη συμμετοχη της στην εκθεση \”Αυτοκινηση 2016\”, που θα διαρκεσει εως τις 30 Οκτωβριου. Η εμφανιση της εταιρειας αναμενεται να ειναι ιδιαιτερως εντυπωσιακη, καθως η φετινη χρονια σημαδευτηκε απο νεες και ενδιαφερουσες ελευσεις που εχουν δωσει νεα πνοη σε FIAT, ALFA ROMEO, ABARTH και FIAT PROFESSIONAL, επιβεβαιωνοντας τις προσπαθειες του ομιλου να εισχωρησει σε νεες κατηγοριες και να εδραιωσει δεσποζουσα θεση στην αγορα. Οι επισκεπτες της εκθεσης, παραλληλα, θα εχουν τη δυνατοτητα να ενημερωθουν για τα ελκυστικα χρηματοδοτικα προγραμματα και τις τρεχουσες προωθητικες ενεργειες για ολα τα μοντελα της εκθεσης.

Fiat
Ενας απο τους πρωταγωνιστες της εκθεσης ειναι το Tipo Hatchback, που αποτελει τη δευτερη εκδοση στη γκαμα της οικογενειας του Tipo. Στην εκθεση Αυτοκινηση 2016, η 5θυρη εκδοση παρουσιαζεται για πρωτη φορα στο ελληνικο κοινο, διπλα στη σενταν εκδοση που παρουσιαστηκε στο πλαισιο της περσινης εκθεσης. Tα κυρια χαρακτηριστικα του νεου μοντελου που κερδιζουν την εμπιστοσυνη των πελατων ειναι η εντονη προσωπικοτητα, η ανυπερβλητη απλοτητα και η ακαταμαχητη σχεση αξιας-τιμης.

Οπως η σενταν εκδοση, ετσι και το 5θυρο Tipo συνδυαζει το στυλ και τη λειτουργικοτητα σε ενα δυναμικο σχημα. Το εμπροσθιο μερος ενισχυεται απο τη μεγαλη χαρακτηριστικη μασκα της εταιρειας και τους ιδιαιτερης σχεδιασης προβολεις ημερας LED. Η πισω σιλουετα της 5θυρης εκδοσης ειναι συμπαγης και σπορ. Το μοντελο εχει μηκος 1,47 μ., πλατος 1,79 μ. και υψος 1,50 μ., διαστασεις οι οποιες δημιουργουν εναν ευρυχωρο εσωτερικο χωρο που μπορει να φιλοξενησει ανετα εως πεντε ενηλικες. Ο χωρος αποσκευων αγγιζει τα 440 λιτρα, ενω ταυτοχρονα το Tipo διαθετει σημαντικο αριθμο αποθηκευτικων χωρων διαφορετικου σχηματος και συνολικης χωρητικοτητας 12 λιτρων που καλυπτουν διαφορες αναγκες. Οι χωροι αυτοι ειναι ευκολα προσβασιμοι απο τον οδηγο και τους επιβατες, ενω παραλληλα ολα τα χειριστηρια βρισκονται στις σωστες θεσεις, καθιστωντας το μοντελο απολυτα λειτουργικο.

Η νεα προσθηκη στην γκαμα της οικογενειας του Tipo ειναι εξοπλισμενη με πολλες εξυπνες λυσεις που κανουν τη ζωη των επιβατων ακομα πιο ευκολη. Μια τετοια λυση, η οποια συμπεριλαμβανεται στον βασικο εξοπλισμο του αυτοκινητου ειναι το εξελιγμενο συστημα πολυμεσων UconnectTM 7\” HD LIVE με εγχρωμη οθονη αφης υψηλης αναλυσης 7\” . Το UconnectTM 7\” διαθετει συστημα hands-free με Bluetooth, audio streaming, text reader και αναγνωριση φωνης, θυρες AUX και USB για συνδεση με iPod και χειριστηρια στο τιμονι.

Στην Ελληνικη αγορα, το Tipo hatchback θα διατιθεται με τους κινητηρες βενζινης 1.4 95hp και 1.6 E-Torq 110hp AT και πετρελαιου 1.3 MTJ 95hp, 1.6 MTJ 120hp και 1.6 MTJ 120hp TCT. Πλουσιος θα ειναι και ο βασικος εξοπλισμος ανεσης και ασφαλειας του, που απο τη βασικη εκδοση Pop περιλαμβανει 6 αεροσακους, ESP/Hill Holder, πισω αναδιπλουμενα καθισματα, συστημα U-Connect κ.α. Η δε εκδοση Lounge, ειναι υπερπληρης και περιλαμβανει εκτος των αλλων, εμπρος – πισω ηλεκτρικα παραθυρα, αυτοματο κλιματισμο, cruise control, U-Connect 7\’\’, ζαντες αλουμινιου 16\’\’, αισθητηρες φωτων / βροχης, εσωτερικο ηλεκτροχρωμικο καθρεφτη κ.α.

Το αλλο μεγαλο αστερι της Fiat που μπορουν να απολαυσουν απο κοντα οι επισκεπτες, ειναι το νεο 124 Spider, που εκανε την εμφανιση του μολις τον προηγουμενο μηνα στην Ελλαδα. Το νεο roadster εντυπωσιαζει με τη μοναδικη του εμφανιση που ξυπνα μνημες απο το παρελθον της μαρκας. Το εργονομικο και πολυτελες roadster, συνδυαζει με μοναδικο τροπο την εξελιγμενη τεχνολογια, την ασφαλεια και το απαραμιλλο ιταλικο στυλ. Αλλα μοντελα της Fiat που δινουν το παρων τους στην εκθεση ειναι η νεα τολμηρη εκδοση του Fiat 500, το 500S, καθως και τα 500X Cross Plus και 500L Trekking.


Alfa Romeo
Η απολυτη εκφραση του La Meccanica Delle Emozioni, η νεα Giulia θα δωσει το παρον στην Αυτοκινηση 2016. Η νεα Giulia αναμενεται να κεντρισει το ενδιαφερον των επισκεπτων, μαγευοντας τους με την κομψη της εμφανιση. Προκειται για το μοντελο που γραφει ενα νεο κεφαλαιο στην ιστορια της μαρκας, το οποιο συνδυαζει το μοναδικο Ιταλικο design, την τεχνολογια αιχμης και ενα τολμηρο δυναμικο πνευμα ωστε να εμπνεει συνεχως αυθεντικα συναισθηματα.

Απο την εκθεση δεν θα μπορουσαν να λειψουν τα αλλα δυο μοντελα της εταιρειας, Giulietta και MiTo, τα οποια εχουν ηδη ξεχωρισει για την κομψοτητα, την ιδιαιτερη ιταλικη σχεδιαση σε συνδυασμο με τον σπορτιφ προσανατολισμο στην καμπινα και στην οδικη τους συμπεριφορα. Συγκεκριμενα, στην εκθεση θα βρισκεται η νεα προσθηκη στην γκαμα της ανανεωμενης Giulietta, η εκδοση 1,6 JTDM 120hp Super με αυτοματο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη Alfa TCT, που εκτος των αλλων, εχει κερδισει τις εντυπωσεις για τον συνδυασμο των επιδοσεων με τη χαμηλη καταναλωση.



Abarth
Ξεχωριστη θεση στην εκθεση εχει και το νεο roadster της Abarth, το αγωνιστικο 124 spider, το οποιο παρουσιαζεται για πρωτη φορα στο Ελληνικο κοινο. Διαθετει ιδιαιτερα ξεχωριστα στοιχεια, οπως αμορτισερ απο την Bilstein, φρενα της Brembo και μπλοκε διαφορικο περιορισμενης ολισθησης. Προκειται για ενα δυναμικο πισωκινητο που προσφερει απιστευτες συγκινησεις που δεν αναπαραγονται ευκολα απο αλλο ανοιχτο αυτοκινητο. Τα παραπανω, πλαισιωνονται απο μια σφιχτη και ταυτοχρονα ανετη αναρτηση, καθως και τον εντονο ηχο της εξατμισης του Record Monza.

Διπλα στο 124 spider βρισκεται και το νεο 595 Competizione, το οποιο ειναι σχεδιασμενο για εκεινους που στοχευουν παντα στην καλυτερη αποδοση. Μεσα απο εναν νεο, ακομα πιο επιθετικο σχεδιασμο, ενα ακομα πιο σπορτιβ και νεο εσωτερικο, με τον μοναδικο ηχο της εξατμισης Record Monza, και τις υψηλες επιδοσεις του κινητηρα 1.4 Τ-Jet 180hp, η αδρεναλινη με το 595 Competizone εκτινασσεται στα υψη.


Fiat Professional
Το 2016 ηταν μια σημαντικη χρονια και για τη μαρκα της Fiat Professional, καθως ολοκληρωθηκε η ανανεωση ολοκληρης της γκαμας της με το λανσαρισμα του νεου pick up Fullback. Το νεο επαγγελματικο μοντελο της Fiat Professional, που ειναι φτιαγμενο για τη δουλεια και τη ζωη, ειναι εφοδιασμενο με κινητηρα αλουμινιου, ωστε να συνδυαζει το ελαχιστο βαρος με την μεγιστη δυναμη. Το επιθετικο στυλ, η συγχρονη και η πληρως εξοπλισμενη καμπινα, η κορυφαια τετρακινηση και οι πληθωρικες μεταφορικες δυνατοτητες του, αποτελουν τα πιο σημαντικα χαρακτηριστικα του Fullback. Οι επισκεπτες μπορουν να γνωρισουν απο κοντα το νεο αυτο μοντελο και να μαθουν απο πρωτο χερι τις ιδιαιτερες ικανοτητες του νεου ακουραστου συνεργατη του επαγγελματια. Συγκεκριμενα, το νεο Fullback διατιθεται στην τιμη των 19.900€/250€ μηνα, σε συνδυασμο με 5 χρονια εγγυηση και 5 χρονια οδικη βοηθεια.

Ο κ. Λ. Δαβουλαρης, Δ/ντης Marketing, με την κα. Κ. Πατελη, Δ/ντρια Public Relations, Digital & CRM και τον κ. Γ. Μπακοπουλο, Διευθυντη Πωλησεων της FCA Greece S.A.
Οι κ.κ. Σ. Μπετσας, Δ/ντης Marketing FCA Capital Greece, Σ. Κουτελοπουλος, Γ. Δ/ντης Βελμαρ, Γ. Τσακατουρας, Δ/ντης Πωλησεων Σφακιανακης και Γ. Μπακοπουλος, Δ
Ο κ. Paulo Carelli, CEO της FCA Greece S.A.

Ειδικα για τους επισκεπτες της εκθεσης οσοι ενδιαφερονται να αποκτησουν ενα απο τα μοντελα της Fiat και της Alfa Romeo θα επωφεληθουν της ειδικης προσφορας που ισχυει για περιορισμενο αριθμο ετοιμοπαραδοτου στοκ:

Χρηματοδοτικο Προγραμμα \”Drive Now, Pay Later\” μεσω FCA Bank       (35% προκαταβολη με 1η δοση μετα απο 12 μηνες ΑΤΟΚΑ)

    5 χρονια εγγυηση
    5 χρονια οδικη βοηθεια
    30% εκπτωση σε επιλεγμενα αξεσουαρ

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!