Μπορείς να αποκτήσεις αυτή την υπερσπάνια BMW M1 με 850.000 ευρώ

Ποσο διατεθειμενος θα ησουν να αγορασεις μια σουπερ σπανια, σουπερ γρηγορη, σουπερ εντυπωσιακη BMW M1; Ενταξει, διατεθειμενος μπορει να εισαι, ομως το θεμα ειναι ποσο… πορτοφολομενος εισαι για να αποκτησεις μια απο τις συγκεκριμενες, αφου η Mint Classics στο Münster τις πουλαει προς 850.000 ευρω (και βαλε).
Γιατι λοιπον αυτες οι κεντρομηχανες BMW, οι πρωτες που εφεραν το θρυλικο πια σημα \”Μ\” ειναι τοσο ακριβες, ακομα και για τα δεδομενα μιας Μ1; Το \”μυστικο\” κρυβεται και μεσα και εξω απο την πρωτη που βγηκε προς πωληση. Προσεξτε: Στο καντραν, αυτη η ασημενια Μ1 εχει μολις 17.500 χιλιομετρα! Σαν καινουρια δηλαδη! Εκτος αυτου, σε αυτο το ασημενιο χρωμα (Polaris Silver λεγεται), βαφτηκαν μολις τρεις Μ1 σε τουτο τον μικρο πλανητη: Μια πρωτοτυπη (βρισκεται στο μουσειο της BMW), μια που αγορασε καποιος κυριος ονοματι… Bernie Ecclestone (καπου τον ξερεις, ε;) και αυτη που βλεπεις στις φωτογραφιες. Ε, δεν μπορεις να πεις, ειναι ψιλομοναδικη.
Το αλλο καλο ειναι οτι δεν εχουν γινει… καγκουριες. Μιας και οι μετατροπες ισοδυναμουν με κακουργημα στα classics, αυτη η Μ1 φορα οτι της ειχε δωσει η μαμα BMW. Και, πισω απο το κεφαλι του τυχερου ιδιοκτητη, εναν 3,5λιτρο straight-six που βγαζει \”μολις\” 269 ιππους. Αρκετους παντως, για να την εκτοξευσουν στα πρωτα 100 χαω σε μολις 5,5 δευτερολεπτα. Και εχει και pop up φωτα (εχουμε ενα μικρο κολλημα με αυτα, οπως θα καταλαβες).

Αν τωρα η ασημενια δεν σου φτανει και θες κατι πιο extreme, υπαρχει. Η εικονιζομενη αγωνιστικη Μ1 που εχει βγει στο σφυρι, χωρις να ανακοινωθει η τιμη της.
Παρεμπιπτοντως, εσυ ποια θα διαλεγες;

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!