Μόλις 900 Toyota Supra θα πουληθούν φέτος στην Ευρώπη

Η νεα Toyota Supra εχει γινει \”πρωτοσελιδο\” σε ολο τον κοσμο, αφου εκανε το ντεμπουτο της στη φετινη NAIAS στο Detroit των ΗΠΑ. Το πολυαναμενομενο μοντελο που κανει τη μεγαλη επιστροφη, χρησιμοποιωντας το, θρυλικο, για πολλους, nameplate της Toyota θα αρχισει να διατιθεται στις ΗΠΑ (εναντι 49.900 δολαριων) και στην Ιαπωνια -και μαλιστα με τετρακυλινδρο μοτερ- ενω για τους Ευρωπαιους, τα πραγματα ειναι πιο δυσκολα.
Εαν εισαι Ευρωπαιος (που εισαι, προφανως) και ενδιαφερεσαι να αγορασεις μια νεα Supra, θα πρεπει να εισαι γρηγορος. Γιατι; Επειδη, συμφωνα με τις μεχρι στιγμη πληροφοριες, μολις 900 κομματια θα βγουν απο τη γραμμη παραγωγης για τη δικη μας ηπειρο, κατα την πρωτη χρονια παραγωγης.
Παντως, οι πρωτοι τυχεροι που θα αποκτησουν τη νεα Supra στην Ευρωπη, θα ειναι οντως τυχεροι. Κι αυτο γιατι, μετα απο την παραλαβη του νεου τους αυτοκινητου, προς τα τελη του καλοκαιριου του 2019, θα παρουν μια σειρα απο μοναδικες επιβραβευσεις, οι οποιες δεν θα ειναι διαθεσιμες για τους επομενους και υπολοιπους. Η Toyota λεει πως αυτα τα προνομια για τους 900 πρωτους Ευρωπαιους θα ερθουν ως \”αναγνωριση του ενθουσιασμου τους για την επιστροφη του ονοματος της Supra\”.
Με δυο επιπεδα εξοπλισμου να ειναι διαθεσιμα, τα Active και Premium, το τελευταιο ειναι πιο πολυτελες και εξοπλιζεται με features οπως μαυρα δερματινα καθισματα, premium ηχοσυστημα JBL, head-up display, κ.α..
Ανεξαρτητα απο την εκδοση εξοπλισμου, η κινητηρια μοναδα θα ειναι το ιδιο εν σειρα εξακυλινδρο 3λιτρο, προελευσεος BMW μοτερ, αποδοσης 340 ιππων και 500 Nm ροπης. Μοναδικη επιλογη σε ο,τι αφορα το κιβωτιο, ειναι το αυτοματο οκταταχυτο.
Αναλογα με τη χωρα, οι τιμες ποικιλουν αναλογα με τους φορους. Με βαση την τιμη του Ηνωμενου Βασιλειου (52.695 λιρες), η τιμη κινειται στη Γηραια Ηπειρο περιπου στις 59-60.000 ευρω.  

Οι πελατες θα μπορουν επισης να παραγγειλουν μια limited edition Supra A90 Edition βαμμενη σε χρωμα Storm Grey matt με μαυρες ματ ζαντες αλουμινιου και εσωτερικο με κοκκινο δερμα. Η Toyota εχει προγραμματισει να δημιουργησει μολις 90 μοναδες απο αυτη τη σειρα, με 24 απο τις οποιες να πωλουνται στο Η.Β.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!