Νέα ειδική έκδοση Opel Cascada Supreme

 Cabrio 4 Εποχων και … Κατι Παραπανω

Παγκοσμια πρεμιερα στο Σαλονι Αυτοκινητου του Παρισιου 

Η νεα ειδικη εκδοση του Opel Cascada απευθυνεται σε πελατες που ζητανε κατι παραπανω απο ενα cabrio παντος καιρου. Καθε λεπτομερεια, καθε αποχρωση του Cascada Supreme ειναι τελεια εναρμονισμενη. Απο το Νοεμβριο, το τετραθεσιο θα μπορει να διατιθεται κατοπιν παραγγελιας σε εξωτερικες αποχρωσεις “Pull Me Over Red”, “Summit White” η “Black Meet Kettle”. Αυτες αναδεικνυονται μοναδικα απο τη μαυρη μασκα, τους μαυρους καθρεπτες, και τις διχρωμες ζαντες 20 ιντσων. 


Στο ιδιο πνευμα, τα κελυφη των προβολεων ομιχλης και η εγκαρσια μπαρα του λογοτυπου της Opel βαφονται στο χρωμα του αμαξωματος. Η μαυρη οροφη ‘Acoustic roof’ ανοιγει σε 17 δευτερολεπτα με ταχυτητες μεχρι 50 km/h και οπως υποδηλωνει το ονομα της δημιουργει ενα ευχαριστο περιβαλλον χωρις θορυβους, ακομα και σε υψηλοτερες ταχυτητες. Οι φιλοι των Cabrio συντομα θα εχουν την ευκαιρια να γνωρισουν το Opel Cascada Supreme στο Παρισι, οπου θα γιορτασει την παγκοσμια πρεμιερα του στο Mondial de l’Automobile (1-16 Οκτωβριου).


Η προσοχη στη λεπτομερεια συνεχιζεται και στο εσωτερικο του Cascada Supreme. Εμπνευσμενες απο την αστραφτερη, κοκκινη χαρακτηριστικη γραμμη του φουτουριστικου πρωτοτυπου Opel GT Concept, οι ραφες των υφασματων των καθισματων και των επενδυσεων των θυρων και του cockpit τονιζονται με μια σπορ κοκκινη αποχρωση. Οι ραφες στο τιμονι, την κεντρικη κονσολα και τον επιλογεα σχεσεων ειναι μαυρες, ενω τα ενθετα στο ταμπλο εχουν premium φινιρισμα σε piano black. Θερμαινομενα εργονομικα καθισματα AGR απο δερμα “Siena” και ενα τριακτινο τιμονι προσφερονται προαιρετικα. Στην Ελλαδα, το μοντελο αυτο διατιθεται κατοπιν παραγγελιας.

Υψηλη ραπτικη: Σπορ ραφες αναδεικνυουν το cockpit, το τιμονι και τα καθισματα


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!