Νέα πολυτελής έκδοση έκδοση V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto με 23.900 €

Ονομαζεται Business Plus και διαθετει πολυ πλουσιο προσθετο εξοπλισμο χωρις χρεωση και με standard το αυτοματο κιβωτιο, σε τιμη 23.900 €


Η Volvo παρουσιαζει μια νεα εκδοση για το V40 Cross Country Τ3 1.5 Auto, που το καθιστα μια πραγματικη ευκαιρια στην premium κατηγορια! Πιο συγκεκριμενα, το V40 Cross Country T3 1.5 Auto Business Plus περιλαμβανει επιπλεον του βασικου εξοπλισμου: 
τον ψηφιακο πινακα οργανων με οθονη 8” TFT υψηλης αναλυσης, ο οποιος μεταβαλλει την απεικονιση των οργανων ακομα και εν κινησει
Cruise Control 
ηχοσυστημα Sensus Connect High Performance με εγχρωμη οθονη 7” και DVD player καθως και Bluetooth για συνδεση του κινητου τηλεφωνου για ασφαλη επικοινωνια και streaming μουσικης, με προεγκατασταση για συστημα πλοηγησης Sensus Navigation
χειριστηρια ηχοσυστηματος στο τιμονι
αισθητηρες παρκαρισματος στον πισω προφυλακτηρα

Ο επιπλεον αυτος εξοπλισμος ερχεται να προστεθει στον ηδη πλουσιο βασικο εξοπλισμο που διαθετει το μοντελο, που εκτος αλλων περιλαμβανει City Safety 2ης γενιας για την αποφυγη συγκρουσεων (ενεργο εως τα 50 χλμ./ωρα), ολη τη σειρα αεροσακων (οδηγου, συνοδηγου, πλευρικους, οροφης) και επιπλεον γονατου για τον οδηγο και αεροσακο πεζου, ABS, συστημα δυναμικου ελεγχου ευσταθειας και προσφυσης, Start/Stop, συστημα προστασιας απο πλευρικες συγκρουσεις (SIPS) και προστασιας αυχενα (WHIPS), κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο, ηλεκτρονικα ελεγχομενο air-condition, ηλεκτρικα παραθυρα μπρος-πισω, φωτα ημερας, υπολογιστη ταξειδιου, πολλαπλα ρυθμιζομενο καθισμα οδηγου, αεροτομη οροφης, ζαντες αλουμινιου και πολλα αλλα.


Τα V40 και V40 Cross Country αποτελουν την προταση των Σουηδων στα premium πενταθυρα χατσμπακ και ειναι απο τα μεγαλυτερα best-sellers στην ιστορια της μαρκας. Σταθερα πρωτα σε πωλησεις στην Ευρωπη, ηδη απο το λανσαρισμα τους, στην κορυφη της premium κατηγοριας και στην Ελλαδα, τα τελευταια δυο χρονια. Προσφατα ανανεωθηκαν εξωτερικα και εσωτερικα ενω εγιναν ακομα πιο πολυτελη, αποκτωντας μια αισθητικη ταυτοτητα πιο κοντα στη νεα σειρα 90 και την καινουργια σχεδιαστικη φιλοσοφια της μαρκας. 

Εξωτερικα, η κυριοτερη αλλαγη στα νεα Volvo V40 και V40 Cross Country αφορα στη γριλια και τα φωτιστικα σωματα, τα οποια πλεον ειναι σε σχημα πλαγιαστου «T», παραπεμποντας στο πιο ισχυρο συμβολο της ιδιαιτερα πλουσιας σκανδιναβικης παραδοσης, στο «σφυρι του Θεου Θωρ», οπως τα εισηγαγε η Volvo στα XC90, S90 και V90 ενω διαθεσιμη ειναι και μια νεα γκαμα απο μοντερνες ζαντες αλουμινιου. 


Παραλληλα με τις εξωτερικες αλλαγες, διαφοροποιειται και η χρωματικη παλετα στην οποια προσφερονται τα μοντελα. Κυριαρχουν δυο ολοκαινουργιες, μοντερνες αποχρωσεις του μπλε, οι Amazon Blue και Denim Blue, καθως και τρια ακομη χρωματα που ηδη προσφερονται σε αλλα μοντελα της Volvo αλλα κανουν το ντεμπουτο τους στη σειρα 40: προκειται για τα Bursting Blue, Mussel Blue και Luminous Sand.


Στο εσωτερικο, υπαρχουν νεες, εντυπωσιακες ταπετσαριες, δυνατοτητα επιλογης διχρωμου, πολυ κομψου ανθρακι/μπεζ δερματινου τιμονιου καθως και νεες διακοσμητικες επιφανειες αλουμινιου για την κεντρικη κονσολα, σε τρεις νεες διαφορετικες επιλογες (Milled Aluminium, Black Grid Aluminium και Stealth). Τελος, προσφερονται εξωτερικες, μοντερνες ραφες στα καθισματα και στις πλαϊνες ταπετσαριες για πιο σπορ εμφανιση και για πρωτη φορα, προαιρετικα, μαυρη επενδυση στην επιφανεια της οροφης.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!