Νέες προτάσεις εξοπλισμού για την BMW Σειρά 6


Ο αριθμος 6 της BMW αποτελει συμβολο σπορ οδηγικης απολαυσης, αποκλειστικοτητας και καινοτομιας επι 40 χρονια.

Η γκαμα μοντελων BMW Σειρας 6 εμπλουτιζεται με νεες προτασεις προαιρετικου εξοπλισμου για την ανοιξη του 2017. Οι επιλογες που διατιθενται αποκλειστικα για τα πολυτελη μοντελα BMW Σειρας 6 Coupe, Cabrio και Gran Coupe προσθετουν εντυπωσιακες πινελιες στο εξωτερικο και το εσωτερικο, προβαλλοντας το σπορ χαρακτηρα των αυτοκινητων.

Διατιθεται η νεα μεταλλικη εξωτερικη αποχρωση Sonic Speed Blue. Σε συνδυασμο με το πακετο M Sport – που ειναι προσαρμοσμενο στα ιδιαιτερα χαρακτηριστικα καθε μοντελου – η BMW Σειρα 6 Coupe, BMW Σειρα 6 Cabrio και BMW Σειρα 6 Gran Coupe μπορουν να παραγγελνονται με διχρωμες ζαντες αλουμινιου 20-ιντσων με σχεδιο διπλων ακτινων M και να συνδυαζονται με ελαστικα runflat διαφορετικων διαστασεων εμπρος/πισω. Επιπλεον, οι διακοσμητικες λωριδες εσωτερικου Carbon Fibre που διατιθενται προαιρετικα με το πακετο M Sport δημιουργουν ενα συναρπαστικο σπορ περιβαλλον στο cockpit. Οι επιλογες αυτες μεχρι προτινος ηταν αποκλειστικοτητα των τριων εκδοσεων του σπορ μοντελου υψηλων επιδοσεων BMW M6.




Αριθμος 6: 40 χρονια σπορ επιδοσεων, πολυτελειας, κομψοτητας και καινοτομιας.

Τα τελευταια 40 χρονια, ο αριθμος 6 στο ονομα μιας BMW αποτελει συμβολο δυναμικης υπεροχης και πολυτελειας. Η πρωτη γενια BMW Σειρα 6 Coupe εκανε το ντεμπουτο της το 1976, γοητευοντας το κοινο οχι μονο με τις ελκυστικες γραμμες και τις σπορ επιδοσεις αλλα και με τις πρωτοποριακες καινοτομιες της. Πραγματι, το διθυρο αυτοκινητο ηταν το πρωτο μοντελο μαζικης παραγωγης με συστημα Check Control. Ο αμεσος διαδοχος της πρωτης Σειρας 6 κυκλοφορησε το 2003, ενω η πρεμιερα της BMW Σειρας 6 Cabrio ενα χρονο αργοτερα προσθεσε για πρωτη φορα την open-air γοητεια στην υποσχεση οδηγικης απολαυσης με ενα πολυτελες σπορ αυτοκινητο. Η τελευταια γενια της BMW Σειρας 6 προσφερει στους πελατες τρεις διαφορετικες εκδοχες της πολυτελειας, με εμφαση στο δυναμικο πνευμα, την κομψοτητα και την αποκλειστικοτητα αντιστοιχα.

Η BMW Σειρα 6 Coupe (καταναλωση καυσιμου στο μικτο κυκλο: 9,3–5,4l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 217–143g/km), η BMW Σειρα 6 Cabrio (καταναλωση καυσιμου στο μικτο κυκλο: 9.5–5.6l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 221–149g/km) και η BMW Σειρα 6 Gran Coupe (καταναλωση καυσιμου στο μικτο κυκλο: 9,4–5,5l/100 km, εκπομπες CO2 στο μικτο κυκλο: 219–147g/km) μπορουν τωρα να παραγγελνονται με εξακυλινδρο, εν σειρα βενζινοκινητηρα που αποδιδει 235kW/320hp, ενα V8 βενζινοκινητηρα με 330kW/450hp η εναν straight-six diesel με 230kW/313hp. Και οι τρεις κινητηρες συνδυαζονται στανταρ με οκταρι κιβωτιο Steptronic Sport. Οι βενζινοκινητες εκδοσεις διαθετουν σπορ συστημα εξαγωγης, που προσφερει εναν απολαυστικο ηχο στην ευρυτατη καμπυλη ισχυος του κινητηρα. Εναλλακτικα, αντι της παραδοσιακης πισω κινησης BMW, ολα τα μοντελα της BMW Σειρας 6 μπορουν να παραγγελνονται με το ευφυες συστημα all-wheel-drive BMW xDrive.

Στην αυρα πολυτελειας που αποπνεει η BMW Σειρα 6 συνεισφερει η μεγαλοπρεπεια εσωτερικου και μια ολοκληρωμενη γκαμα βασικου εξοπλισμου. Οδηγος και συνοδηγος καθονται αναπαυτικα σε θερμαινομενα, ελαφρα καθισματα με ενσωματωμενο συστημα ζωνων και ηλεκτρικη ρυθμιση (συμπεριλαμβανομενης λειτουργειας μνημης). Δερματινη ταπετσαρια Dakota, ηλεκτρικα ρυθμιζομενο τιμονι πολλαπλων λειτουργιων, πακετο πλοηγησης ConnectedDrive με WiFi hotspot και τηλεφωνο με ασυρματη φορτιση, hi-fi συστημα ηχειων, προβολεις LED και συστημα συναγερμου ανηκουν στο βασικο εξοπλισμο ολων των μοντελων BMW Σειρας 6.

Οσοι πελατες επιθυμουν μια εξτρα δοση εξειδικευμενης εξατομικευσης για το αυτοκινητο τους, μπορουν να αξιοποιησουν τις σειρες εξοπλισμου Design Pure Experience και Design Pure Excellence. Εδω, αριστα εναρμονισμενα σχεδιαστικα χαρακτηριστικα για το εξωτερικο και το εσωτερικο προσδιδουν ακομα μεγαλυτερη αιγλη στο σπορ δυναμισμο η την αποκλειστικη πολυτελεια του αυτοκινητου. Οι προτασεις BMW Individual που διατιθενται για τα μοντελα της Σειρας 6 προσαρμοζουν την αισθητικη των αυτοκινητων με ακομα μεγαλυτερη ακριβεια στο προσωπικο στυλ του ιδιοκτητη και ξεχωριζουν χαρη στην αποκλειστικη σχεδιαση, τα εξοχα υλικα και την ανυπερβλητη ποιοτητα κατασκευης. Επιπλεον, οι προτασεις του πακετου M Sport που εναρμονιζονται με το χαρακτηρα καθε μοντελου προσδιδουν ενα αποκλειστικο, δυναμικο προφιλ – με βελτιστοποιησεις στην εξωτερικη εμφανιση, τη σχεδιαση του cockpit και τα αναλογα οδηγικα χαρακτηριστικα.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!