Νέες τιμές για τα ανανεωμένα Renault Clio & Clio Sport Tourer

Οι τιμες του νεου Renault Clio ξεκινουν απο τις 11.860 ευρω για τις εκδοσεις με κινητηρα βενζινης και τις 14.280 ευρω για τις εκδοσεις diesel.
Παραλληλα ολες οι εκδοσεις (Clio & Clio Sport Tourer) του νεου μοντελου ειναι διαθεσιμες με ενα νεο χρηματοδοτικο προγραμμα που επιτρεπει την αποκτηση του Clio ακομα και χωρις προκαταβολη, με προνομιακο επιτοκιο 6,5% και διαρκεια αποπληρωμης εως 84 μηνες.Χαρη στο νεο προγραμμα,το νεο Renault Clio μπορει να αποκτηθει με μηνιαια δοση μολις 88 ευρω.

Εχοντας κερδισει ειδικους και κοινο χαρη στον δυναμικο σχεδιασμο του, την πρακτικοτητα, την οικονομια, αλλα και την οδικη συμπεριφορα που συνδυαζει ιδανικα την ανεση και την ασφαλεια με τον σπορ χαρακτηρα, το Renault Clio παρουσιαζεται ακομα πιο ολοκληρωμενο, εχοντας εφοδιαστει με συστηματα και κινητηρες που χρησιμοποιουν τεχνολογια αιχμης. Παραλληλα χαρη σε ενα νεο χρηματοδοτικο προγραμμα η αποκτηση των νεων Renault Clio και Clio Sport Tourer ειναι πιο προσιτη απο ποτε.

Με περισσοτερες απο 13εκ. πωλησεις στα 26 χρονια ζωης της σειρας, το Renault Clio δεν αποτελει απλα ενα απο τα πιο πετυχημενα μοντελα στην ιστορια του αυτοκινητου, αλλα παραλληλα ενα οροσημο για την κατηγορια των supermini. Αλλωστε η επιτυχια του Clio συντελεσε σε μεγαλο βαθμο και στην κατακτηση της 1ης θεσης απο τη Renault σε Ευρωπαϊκο επιπεδο στα αυτοκινητα πολης. Το ανανεωμενο Clio 4ης γενιας, ερχεται να ισχυροποιησει περαιτερω τη θεση της Renault στην κατηγορια εχοντας ενισχυθει σημαντικα μεσω τεχνολογικων λυσεων τοσο σε επιπεδο εξοπλισμου ανεσης και ασφαλειας, οσο και κινητηριων συνολων.



Οι μυωδεις επιφανειες του Renault Clio 4ης γενιας στην ανανεωμενη εκδοση του μοντελου, περα απο τον νεο εμπροσθιο προφυλακτηρα συνδυαζονται με νεα φωτιστικα σωματα (διαθεσιμο και με φωτα τεχνολογιας full-LED) που εκφραζουν απολυτα τη νεα σχεδιαστικη ταυτοτητα της Renault. Αντιστοιχα επανασχεδιασμενα ειναι και τα πισω φωτα, ενω μικρες στιλιστικες λεπτομερειες οπως ο διαχυτης στον πισω προφυλακτηρα συμπληρωνουν την εικονα. 
Στο εσωτερικο, η ευρυχωρη καμπινα εχει εφοδιαστει με ακομα πιο ποιοτικα υλικα που συμπληρωνουν τον πλουσιο εξοπλισμο ανεσης και ασφαλειας που διαθετει το μοντελο. Τεχνολογικα χαρακτηριστικα μοντελων μεγαλυτερων κατηγοριων εχουν εφαρμοστει στο νεο Clio οπως το πρωτοποριακο Renault R-Link που προσφερει μια νεα εμπειρια τοσο οσον αφορα στην ηχητικη απολαυση, οσο και στον ελεγχο των συστηματων ασφαλειας. Οι διαθεσιμοι χωροι για τους επιβατες και τις αποσκευες συνεχιζουν να βρισκονται στην κορυφη της κατηγοριας, ενω ειδικα η εκδοση Sport Tourer με 443 λιτρα για τις αποσκευες θετει ψηλα τον πηχη ακομα συγκρινομενη και με μοντελα της μικρομεσαιας κατηγοριας.


Το νεο Renault Clio ξεχωριζει και για τα πλεον εξελιγμενα συστηματα υποβοηθησης οδηγησης οπως την καμερα οπισθοπορειας, το συστημα Easy Park Assist, αλλα και τα συστηματα multimedia που κανουν την οδηγηση πραγματικη απολαυση.  
Ενισχυμενη παρουσιαζεται και η γκαμα των διαθεσιμων κινητηρων του νεου Clio, με τη Renault να εφοδιαζει το μοντελο με συνολα που επωφελουνται απο τη μακρα και επιτυχημενη πορεια της Γαλλικης εταιρειας στο Παγκοσμιο Πρωταθλημα της Φορμουλα 1. Αιχμη του δορατος παραμενει ενας απο τους πιο δημοφιλεις κινητηρες πετρελαιου της αγορας, ο 1.5 dCi (σε δυο εκδοσεις με 75 και 90 ιππους), ο οποιος εκτος απο την αποδοση και τα εξαιρετικα χαρακτηριστικα λειτουργιας του, ξεχωριζει και για την ιδιαιτερα χαμηλη καταναλωση καυσιμου και ρυπων που του εξασφαλιζουν μηδενικα τελη κυκλοφοριας. Σε αντιθεση με το παρελθον το Renault Clio θα εφοδιαζεται και με την πιο δυνατη εκδοση του συγκεκριμενου κινητηρα με αποδοση 110 ιππους, ο οποιος συνδυαζεται με μηχανικο κιβωτιο 6 σχεσεων δημιουργωντας ενα ιδανικο συνολο για οσους εχουν σπορ ανησυχιες, αλλα παραλληλα ζητουν και χαμηλη καταναλωση.


 Σε επιπεδο κινητηρων βενζινης, η νεα γενια του Clio ξεχωριζει χαρη και στην τοποθετηση του υπερτροφοδοτουμενου συνολου Energy TCe 120, το οποιο απο μολις 1.2 λιτρα αποδιδει 120 ιππους αναδεικνυοντας ιδανικα τα χαρακτηριστικα του πλαισιου και της καλορυθμισμενης αναρτησης. Τοσο ο κινητηρας 1.2 TCe 120, οσο και ο 1.5 dCi 90 ειναι διαθεσιμοι και με το εξελιγμενο κιβωτιο διπλου συμπλεκτη EDC των 6 σχεσεων που ξεχωριζει για τις αμεσες και ομαλες αλλαγες ταχυτητων, διατηρωντας παραλληλα εξισου χαμηλα επιπεδα καταναλωσης καυσιμου με τις εκδοσεις που χρησιμοποιουν χειροκινητο κιβωτιο. 

Πιο ολοκληρωμενο απο ποτε. Πιο προσιτο απο ποτε
Οι τιμες του νεου Renault Clio ξεκινουν απο τις 11.860 ευρω για τις εκδοσεις με κινητηρα βενζινης και τις 14.280 ευρω για τις εκδοσεις diesel. Παραλληλα ολες οι εκδοσεις (Clio & Clio Sport Tourer) του νεου μοντελου ειναι διαθεσιμες με ενα νεο, ιδιαιτερα ευελικτο χρηματοδοτικο προγραμμα που επιτρεπει την αποκτηση του Clio ακομα και χωρις προκαταβολη, με προνομιακο επιτοκιο 6,5% και διαρκεια αποπληρωμης εως 84 μηνες.
Χαρη στο νεο προγραμμα, το νεο Renault Clio μπορει να αποκτηθει με μηνιαια δοση μολις 88 ευρω, τιμη που ειναι ιδιαιτερα ανταγωνιστικη ακομα και για τα μετρα μικροτερων κατηγοριων.

ΝΕΟ CLIO ΒΕΝΖΙΝΗ EURO_6 1.2 16V 75hp AUTHENTIC EU6 1.2 16V 75hp EXPRESSION EU6 1.2 16V 75hp DYNAMIC EU6 0.9 TCe 90hp EXPRESION EU6 0.9 TCe 90hp DYNAMIC EU6 1.2 120hp DYNAMIC EU6 1.2 120hp DYNAMIC EDC
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 11.860 € 12.810 € 13.860 € 14.380 € 15.440 € 16.430 € 17.030 €








ABS με EBV και AFU l l l l l l l
Ηλεκτρονικος ελεγχος ευσταθειας (ESC) και ASR l l l l l l l
Hill Start Assist (συστημα υποβοηθησης εκκινησης σε οδοστρωμα με κλιση) l l l l l l l
Μετωπικοι αεροσακοι οδηγου-συνοδηγου l l l l l l l
Αεροσακοι πλευρικοι εμπρος για την προστασια του κεφαλιου και του θωρακα l l l l l l l
Ζωνες ασφαλειας οδηγου-συνοδηγου ρυθμιζομενες σε υψος, με προεντατηρες και περιοριστη ισχυος l l l l l l l
Συστημα αντιολισθησης ( Fix4sure) στα εμπρος και πισω καθισματα l l l l l l l
Εμπρος προσκεφαλα ρυθμιζομενα καθ\’υψος l l l l l l l
Ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση ασφαλισης των ζωνων ασφαλειας ολων των επιβατων l l l l l l l
Εσωτερικος καθρεπτης ηλεκτροχρωμιου l l l l l l l
Air Condition με φιλτρο γυρης και μικροσωματιδιων l l l
Pack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτεςPack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτεςPack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτες l l l l
Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist)Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist)Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist) 480 480 480 480
Πισω αισθητηρες σταθμευσης l l l l l l
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι & θερμαινομενοι καθρεφτες l l l l l l l
Χερουλια θυρων και Εξωτερικοι καθρεφτες στο χρωμα του αμαξωματος l l l l l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος l l l l l l l
Παραθυρο οδηγου συνεχους λειτουργιας l l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα πισω με παιδικη ασφαλεια l l l l
Ενδειξη αλλαγης σχεσης κιβωτιου ταχυτητων l l l l l l l
Καρτα Renault με κουμπι, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο l l l
Καρτα Renault Handsfree & Αυτοματη λειτουργια φωτων και εμπρος υαλοκαθαριστηρων l l l l
Ηχοσυστημα R & GO, 2 DIN, Bluetooth® Hands-Free, θυρες USB & AUX, υποδοχη τοποθετησης Smartphone, διαθεσιμη εφαρμογη R & GO που περιλαμβανει : Τηλεφωνο, Multimedia, Πλοηγηση CoPilot και Λειτουργιες Αυτοκινητου l
Συστημα Πολυμεσων Media Nav Evo με οθονη αφης 7\’\’ l l l l l l
Υπολογιστης ταξιδιου l l l l l l l
Διακοπτης ECO l l l
Stop & Start l l l l
Cruise Control με Speed limiter και χειριστηρια στο τιμονι l l l l l l l
Φωτα ημερας Led l l l l l l l
Εμπρος προβολεις Full LED Pure Vision σε σχημα \”C\” l l l l
Προβολεις ομιχλης 80 l 80 l l l
Δερματινο τιμονι 80 l 80 l l l
Τιμονι ρυθμιζομενο σε υψος και μηκος , με ηλεκτρικη υποβοηθηση l l l l l l l
Καθισμα οδηγου ρυθμιζομενο σε υψος l l l l l l l
Διαιρουμενο πισω καθισμα 1/3-2/3 l l l l l l l
Τροχοι 15\’\’ l l l
Ζαντες αλουμινιου 16\’\’ 300 l 300 l l l
Ζαντες αλουμινιου 17\’\’ Diamond Blanck/Grey 270 270 270
Ρεζερβα κανονικης διαστασης l l l l l l l

ΝΕΟ CLIO DIESEL EURO_6 1.5 dCi 75hp AUTHENTIC ΕU6 1.5 dCi 75hp EXPRESSION EU6 1.5 dCi 75hp DYNAMIC EU6 1.5 dCi 90hp EXPRESSION EU6 1.5 dCi 90hp EXPRESSION EDC EU6 1.5 dCi 90hp DYNAMIC EU6 1.5 dCi 90hp DYNAMIC EDC EU6 1.5 Energy dCi 110hp DYNAMIC EU6
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 14.280 € 15.110 € 16.250 € 15.830 € 17.500 € 17.010 € 19.110 € 17.910 €









ABS με EBV και AFU l l l l l l l l
Ηλεκτρονικος ελεγχος ευσταθειας (ESC) και ASR l l l l l l l l
Hill Start Assist (συστημα υποβοηθησης εκκινησης σε οδοστρωμα με κλιση) l l l l l l l l
Μετωπικοι αεροσακοι οδηγου-συνοδηγου l l l l l l l l
Αεροσακοι πλευρικοι εμπρος για την προστασια του κεφαλιου και του θωρακα l l l l l l l l
Ζωνες ασφαλειας οδηγου-συνοδηγου ρυθμιζομενες σε υψος, με προεντατηρες και περιοριστη ισχυος l l l l l l l l
Συστημα αντιολισθησης ( Fix4sure) στα εμπρος και πισω καθισματα l l l l l l l l
Εμπρος προσκεφαλα ρυθμιζομενα καθ\’υψος l l l l l l l l
Ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση ασφαλισης των ζωνων ασφαλειας ολων των επιβατων l l l l l l l l
Εσωτερικος καθρεπτης ηλεκτροχρωμιου l l l l l l l l
Air Condition με φιλτρο γυρης και μικροσωματιδιων l l l l
Pack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτες l l l l
Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist) 480 480 495 495
Πισω αισθητηρες σταθμευσης l l l l l l l
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι & θερμαινομενοι καθρεφτες l l l l l l l l
Χερουλια θυρων και Εξωτερικοι καθρεφτες στο χρωμα του αμαξωματος l l l l l l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος l l l l l l l l
Παραθυρο οδηγου συνεχους λειτουργιας l l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα πισω με παιδικη ασφαλεια l l l l
Ενδειξη αλλαγης σχεσης κιβωτιου ταχυτητων l l l l l l l l
Καρτα Renault με κουμπι, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο l l l l
Καρτα Renault Handsfree & Αυτοματη λειτουργια φωτων και εμπρος υαλοκαθαριστηρων l l l l
Ηχοσυστημα R & GO, 2 DIN, Bluetooth® Hands-Free, θυρες USB & AUX, υποδοχη τοποθετησης Smartphone, διαθεσιμη εφαρμογη R & GO που περιλαμβανει : Τηλεφωνο, Multimedia, Πλοηγηση CoPilot και Λειτουργιες Αυτοκινητου l
Συστημα Πολυμεσων Media Nav Evo με οθονη αφης 7\’\’ l l l l l l l
Υπολογιστης ταξιδιου l l l l l l l l
Διακοπτης ECO l l l l
Stop & Start l l l l l l l l
Cruise Control με Speed limiter και χειριστηρια στο τιμονι l l l l l l l l
Φωτα ημερας Led l l l l l l l l
Εμπρος προβολεις Full LED Pure Vision σε σχημα \”C\” l l l l
Προβολεις ομιχλης 80 l 80 80 l l l
Δερματινο τιμονι 80 l 80 80 l l l
Τιμονι ρυθμιζομενο σε υψος και μηκος , με ηλεκτρικη υποβοηθηση l l l l l l l l
Καθισμα οδηγου ρυθμιζομενο σε υψος l l l l l l l l
Διαιρουμενο πισω καθισμα 1/3-2/3 l l l l l l l l
Προφυλακτηρες στο χρωμα του αυτοκινητου l l l l l l l l
Τροχοι 15\’\’ l l
l


Ζαντες αλουμινιου 16\’\’ 300 l 300 l l l l
Ζαντες αλουμινιου 17\’\’ Diamond Blanck/Grey (Dynamic) 270 270 280 280
Ρεζερβα κανονικης διαστασης l l l l l l l l

ΝΕΟ CLIO SPORT TOURER PETROL EURO_6 1.2 16V 75hp AUTHENTIC EU6 0.9 TCe 90hp S&S EXRPESSION EU6 0.9 TCe 90hp S&S DYNAMIC EU6
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 12.520 € 14.680 € 15.850 €




ABS με EBV και AFU l l l
Ηλεκτρονικος ελεγχος ευσταθειας (ESC) και ASR l l l
Hill Start Assist (συστημα υποβοηθησης εκκινησης σε οδοστρωμα με κλιση) l l l
Stop & Start με συστημα ανακτησης ενεργειας l l
Μετωπικοι αεροσακοι οδηγου-συνοδηγου l l l
Αεροσακοι πλευρικοι εμπρος για την προστασια του κεφαλιου και του θωρακα l l l
Ζωνες ασφαλειας οδηγου-συνοδηγου ρυθμιζομενες σε υψος, με προεντατηρες και περιοριστη ισχυος l l l
Συστημα αντιολισθησης ( Fix4sure) στα εμπρος και πισω καθισματα l l l
Εμπρος προσκεφαλα ρυθμιζομενα καθ\’υψος l l l
Ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση ασφαλισης των ζωνων ασφαλειας ολων των επιβατων l l l
Εσωτερικος καθρεπτης ηλεκτροχρωμιου l l l
Air Condition με φιλτρο γυρης και μικροσωματιδιων l l
Πισω αισθητηρες σταθμευσης l l
Pack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτεςPack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτες l
Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist)Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist) 480
Χερουλια θυρων και Εξωτερικοι καθρεφτες στο χρωμα του αμαξωματος l l l
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι & θερμαινομενοι καθρεφτες l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα πισω με παιδικη ασφαλεια l
Αυτοματη λειτουργια φωτων και εμπρος υαλοκαθαριστηρων & Παραθυρο οδηγου συνεχους λειτουργιας l
Καρτα Renault με κουμπι, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο l l
Καρτα Renault Handsfree l
Ηχοσυστημα R & GO, 2 DIN, Bluetooth® Hands-Free, θυρες USB & AUX, υποδοχη τοποθετησης Smartphone, διαθεσιμη εφαρμογη R & GO που περιλαμβανει : Τηλεφωνο, Multimedia, Πλοηγηση CoPilot και Λειτουργιες Αυτοκινητου l
Υπολογιστης ταξιδιου l l l
Διακοπτης ECO l
Cruise Control με Speed limiter και χειριστηρια στο τιμονι l l l
Συστημα Πολυμεσων Media Nav Evo με οθονη αφης 7\’\’ l l
Φωτα ημερας Led l l l
Εμπρος προβολεις Full LED Pure Vision σε σχημα \”C\” l
Προβολεις ομιχλης 80 l
Δερματινο τιμονι 80 l
Τιμονι ρυθμιζομενο σε υψος και μηκος , με ηλεκτρικη υποβοηθηση l l l
Καθισμα οδηγου ρυθμιζομενο σε υψος l l l
Καθισμα συνοδηγου με αναδιπλουμενη πλατη l
Διαιρουμενο πισω καθισμα 1/3-2/3 l l l
Πισω αεροτομη l l l
Μπαρες οροφης (μαυρες σε Authentic, χρωμιου σε Expression & Dynamic) l l l
Προφυλακτηρες στο χρωμα του αυτοκινητου l l l
Τροχοι 15\’\’ l
Τροχοι 16\’\’ Flexwheel Attractive l l l
Ζαντες αλουμινιου 16\’\’ Standard 300 300 l
Ρεζερβα κανονικης διασταση l l l
ΝΕΟ CLIO SPORT TOURER PETROL EURO_6 1.5 dCi 75hp S&S EXPRESSION EU6 1.5 Energy dCi 90hp S&S EXPRESSION EU6 1.5 dCi 90hp S&S EXPRESSION EDC EU6 1.5 Energy dCi 90hp DYNAMIC
ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΗ ΛΙΑΝΙΚΗ TIMH 15.550 € 16.310 € 18.690 € 17.635 €





ABS με EBV και AFU l l l l
Ηλεκτρονικος ελεγχος ευσταθειας (ESC) και ASR l l l l
Hill Start Assist (συστημα υποβοηθησης εκκινησης σε οδοστρωμα με κλιση) l l l l
Stop & Start με συστημα ανακτησης ενεργειας l l l l
Μετωπικοι αεροσακοι οδηγου-συνοδηγου l l l l
Αεροσακοι πλευρικοι εμπρος για την προστασια του κεφαλιου και του θωρακα l l l l
Ζωνες ασφαλειας οδηγου-συνοδηγου ρυθμιζομενες σε υψος, με προεντατηρες και περιοριστη ισχυος l l l l
Συστημα αντιολισθησης ( Fix4sure) στα εμπρος και πισω καθισματα l l l l
Εμπρος προσκεφαλα ρυθμιζομενα καθ\’υψος l l l l
Ηχητικη και οπτικη ειδοποιηση ασφαλισης των ζωνων ασφαλειας ολων των επιβατων l l l l
Εσωτερικος καθρεπτης ηλεκτροχρωμιου l l l l
Air Condition με φιλτρο γυρης και μικροσωματιδιων l l l
Πισω αισθητηρες σταθμευσης l l l l
Pack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτεςPack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτεςPack Comfort: Αυτοματος κλιματισμος, Καμερα οπισθοπορειας, Εμπρος αισθητηρες παρκαρισματος και Ηλεκτρικα αναδιπλουμενοι εξωτερικοι καθρεπτες l
Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist)Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist)Pack Easy Parking: Περιμετρικοι αισθητηρες παρκαρισματος (Side distance Control), Αυτοματο Συστημα Παρκαρισματος, παραλληλα η καθετα, με υποβοηθηση εξοδου απο θεση σταθμευσης (Easy Park Assist) 495
Χερουλια θυρων και Εξωτερικοι καθρεφτες στο χρωμα του αμαξωματος l l l l
Ηλεκτρικα ρυθμιζομενοι & θερμαινομενοι καθρεφτες l l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα εμπρος l l l l
Ηλεκτρικα παραθυρα πισω με παιδικη ασφαλεια l
Αυτοματη λειτουργια φωτων και εμπρος υαλοκαθαριστηρων & Παραθυρο οδηγου συνεχους λειτουργιας l
Καρτα Renault με κουμπι, κεντρικο κλειδωμα με τηλεχειρισμο l l l
Καρτα Renault Handsfree l
Υπολογιστης ταξιδιου l l l l
Διακοπτης ECO l
Cruise Control με Speed limiter και χειριστηρια στο τιμονι l l l l
Συστημα Πολυμεσων Media Nav Evo με οθονη αφης 7\’\’ l l l l
Φωτα ημερας Led l l l l
Εμπρος προβολεις Full LED Pure Vision σε σχημα \”C\” l
Προβολεις ομιχλης 80 85 l
Δερματινο τιμονι 80 80 85 l
Τιμονι ρυθμιζομενο σε υψος και μηκος , με ηλεκτρικη υποβοηθηση l l l l
Καθισμα οδηγου ρυθμιζομενο σε υψος l l l l
Καθισμα συνοδηγου με αναδιπλουμενη πλατη l
Διαιρουμενο πισω καθισμα 1/3-2/3 l l l l
Πισω αεροτομη l l l l
Μπαρες οροφης (μαυρες σε Authentic, χρωμιου σε Expression & Dynamic) l l l l
Προφυλακτηρες στο χρωμα του αυτοκινητου l l l l
Τροχοι 16\’\’ Flexwheel Attractive l l l
Ζαντες αλουμινιου 16\’\’ Standard 300 300 310 l
Ρεζερβα κανονικης διαστασης l l l l

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!