Νέες τιμές και εκδόσεις για τα μοντέλα της Audi


Σε εμπορικη αντεπιθεση περνα η Audi στην Ελλαδα, λανσαροντας νεες εκδοσεις για τα δημοφιλεστερα μοντελα της και ανατιμολογωντας καποια απο αυτα. Ετσι, συνοπτικα, το Audi A1 SB 25 TFSI με τον κινητηρα 1.0 λιτρου 95 ιππων και μηχανικο πενταρι κιβωτιο, ειναι διαθεσιμο πλεον απο 19.950 ευρω, ενω τα Α3, Q2 και Q3, αποκτουν εκδοσεις Business, με ιδιαιτερα πλουσιο εξοπλισμο σε ειδικες τιμες.


Το νεο Audi Α1 διαγραφει μια σημαντικη εμπορικη πορεια στην Ελλαδα. Πλεον, η διαθεση του μοντελου στη χωρα μας και με τον βενζινοκινητηρα 1.0 λιτρου των 95 ιππων, το καθιστα πιο προσιτο απο ποτε! Με το συγκεκριμενο κινητηρα το Audi A1 SB 25 TFSI με μηχανικο κιβωτιο ταχυτητων 5-σχεσεων εχει προτεινομενη λιανικη τιμη 19.950 €, με πλουσιο βασικο εξοπλισμο. 


Ταυτοχρονα, νεα μειωμενη τιμη ισχυει και για το Q2 1.0 TFSI με το βενζινοκινητηρα 1.0 λιτρου και το μηχανικο κιβωτιο ταχυτητων 6-σχεσεων. Το μοντελο διατιθεται πλεον στα 22.430 €, διαθετοντας και το προσθετο πακετο εξοπλισμου Comfort, που προσφερεται χωρις χρεωση και περιλαμβανει αυτοματο 2-ζωνικο κλιματισμο, εμπρος υποβραχιονιο και εξωτερικους καθρεπτες ηλεκτρικα ρυθμιζομενους & θερμαινομενους.  


Παραλληλα με τις παραπανω ενεργειες, η Audi παρουσιαζει και τις Εκδοσεις Business για τα A3, Q2 και Q3. Οι εκδοσεις Business ειναι ιδανικες για στελεχη που δικαιουνται εταιρικο αυτοκινητο. Προσφερουν ιδιαιτερα πλουσιο εξοπλισμο χωρις επιπλεον χρεωση, σε ειδικα μελετημενους συνδυασμους ωστε τα μοντελα να μην υπερβαινουν τα – ανα κατηγορια – ορια που εχει καθορισει η Πολιτεια για τη φορολογηση των χρηστων εταιρικων αυτοκινητων. 


Τα A3 Sportback Business 30 TDI και A3 Sport Sedan Business 30 TDI διατιθενται με το μηχανικο κιβωτιο ταχυτητων 6-σχεσεων, με προτεινομενη τιμη λιανικης 22.430 € (λιανικη τιμη προ φορων 16.992 €). Το Q2 Business 30 TDI S tronic, με το κορυφαιο αυτοματο κιβωτιο της αγορας, διατιθεται στα 27.990 € (λιανικη τιμη προ φορων 19.993 €). 


Σε ο,τι αφορα το ολοκαινουργιο Q3, το μοντελο πλεον βρισκεται σε ολα τα σημεια του δικτυου της Audi στην Ελλαδα. Και για το Q3 διατιθεται εκδοση Business, καθιστωντας το ιδανικη επιλογη και για εταιρικους χρηστες. Το Q3 Business 35 TDI S tronic εχει προτεινομενη λιανικη τιμη 37.590 € (λιανικη τιμη προ φορων 24.993 €).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!