Νέες premium υπηρεσίες από Kosmocar- Audi

Ενα νεο συνολο υπηρεσιων υψηλης αξιας για τον πελατη, που εχει στοχο να κανει την αγορα ενος νεου Audi πιο ευκολη και την εμπειρια αποκτησης και χρησης του ακομα πιο ξεχωριστη, πιο premium, παρουσιαζει  η Kosmocar-Audi με το Audi Premium Mobility. Η κινηση αυτη ερχεται να υπογραμμισει τη φιλοσοφια της Audi, οτι ενα καινοτομο, εξαιρετης ποιοτητας και κορυφαιας τεχνολογιας αυτοκινητο πρεπει να πλαισιωνεται με εξισου ξεχωριστες υπηρεσιες.
Πλεον, ο πελατης Audi μπορει να αγορασει το νεο του αυτοκινητο με επιτοκιο 0%, μεσα απο το ατοκο χρηματοδοτικο προγραμμα με το κυρος και την αξιοπιστια της Audi Financial Services, της μεγαλυτερης ευρωπαϊκης τραπεζας στο χωρο του αυτοκινητου.

Παραλληλα, για το νεο αυτοκινητο παρεχεται service διαρκειας 4 ετων καθως και 5 χρονια εγγυηση. Αναμφισβητητα, η χρηματοδοτηση, το service και η διαρκεια της εγγυησης αποτελουν τρια σημεια ιδιαιτερης βαρυτητας στην αποφαση του υποψηφιου πελατη και το Audi Premium Mobility προσφερει την ιδανικη λυση!

Το προγραμμα Audi Premium Mobility αφορα τα μοντελα A1, A3, A4, A5, A6, Q2, Q3 και Q5 και ισχυει για περιορισμενο αριθμο αυτοκινητων. Για περισσοτερες πληροφοριες οι ενδιαφερομενοι μπορουν να επισκεφθουν την ιστοσελιδα της Audi η να απευθυνθουν στο Δικτυο Εξουσιοδοτημενων Εμπορων Audi.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!