Νέος πετρελαιοκινητήρας 120 ίππων για την Giulietta και με τιμή από 21.370€

Μεγαλυτερη ιπποδυναμη με λιγοτερη καταναλωση και απαλλαγη απο την καταβολη τελων κυκλοφοριας

Το δημοφιλες premium hatchback της Alfa Romeo, η Giulietta, που εχει εντυπωσιασει με τις σαγηνευτικες γραμμες αλλα και τη σπορτιφ οδηγικη συμπεριφορα της, εξοπλιζεται με ενα νεο κινητηρα πετρελαιου 1.6 JTDM-2, προδιαγραφων Euro 6. Ο νεος κινητηρας ερχεται να συμπληρωσει τη μεγαλη γκαμα κινητηρων της Giulietta, οι οποιοι δινουν λυση σε καθε οδηγικη αναγκη, συνδυαζοντας την οικονομικη οδηγηση στην πολη και τις διαδρομες εκτος αυτης με τις καθαρα σπορ επιδοσεις.

Στο πλαισιο της συνεχους εξελιξης και με γνωμονα την παραδοση της Alfa Romeo σε κινητηρες που συνδυαζουν αψογα την οικονομια και την αποδοση, ο νεος πετρελαιοκινητηρας αποτελει εξελιξη του ευελικτου 1.6 JTDM-2 105hp E5+, ο οποιος εγινε δημοφιλης για την αμεση αποκριση και την πολυ χαμηλη καταναλωση καυσιμου. Χαρακτηριστικα που διατηρηθηκαν και ενισχυθηκαν ακομα περισσοτερο στο νεο 1.6 JTDM-2 120hp E6.

Ο νεος κινητηρας αποδιδει υψηλοτερη ιπποδυναμη 120hp, ενω σε αντιθεση με τον υπερσυμπιεστη σταθερης γεωμετριας που χρησιμοποιουσε ο προηγουμενος κινητηρας 105hp, διαθετει υπερσυμπιεστη μεταβλητης γεωμετριας. Αυτη η τεχνολογικη προσθηκη εξασφαλιζει πολλα πλεονεκτηματα, τοσο στον τομεα επιδοσεων, οσο και της οικονομιας, καθως βοηθα, οχι μονο στην αυξηση της ιπποδυναμης και των επιδοσεων, αλλα και στη μειωση της καταναλωσης και των εκπομπων CO2. Συγκεκριμενα, λογω των μειωμενων εκπομπων CO2, οι εκδοσεις της Giulietta 1.6 JTDM-2 120hp E6, σε συνδυασμο με τα νεα οικολογικα ελαστικα στον βασικο εξοπλισμο, απαλλασσονται απο την καταβολη τελων κυκλοφοριας. Επισης, η Giulietta με αυτον τον κινητηρα συγκαταλεγεται στα πιο φιλικα προς το περιβαλλον αυτοκινητα, καθως πληροι τις πιο αυστηρες προδιαγραφες εκπομπων ρυπων Euro 6 της Ευρωπαϊκης Ενωσης.

H τεχνολογικη εξελιξη του νεου κινητηρα 1.6 JTDM-2 120hp αναδεικνυει τη δυναμικη προσωπικοτητα της Giulietta, προσφεροντας τις βελτιωμενες επιδοσεις (σε σχεση με τον 1.6 JTDM-2 105hp). Με αυτον η Giulietta αποκτα καλυτερη επιταχυνση, 0-100 χλμ./ωρα σε 10’’ (απο 11.3’’) με την τελικη της ταχυτητα να αγγιζει τα 195 χλμ./ωρα (απο 185 χλμ./ωρα με τον προηγουμενο κινητηρα 105hp). Ταυτοχρονα, η μεση καταναλωση της σε μικτο κυκλο ειναι μολις 3,8 λιτρα/100 χλμ. (σε συνδυασμο με τα οικολογικα ελαστικα που προσφερονται στο βασικο εξοπλισμο) και οι εκπομπες CO2 99 g/km. Επιπλεον, το εξελιγμενο αυτο μηχανικο συνολο συνεργαζεται με το συστημα Start & Stop για να προσφερει ακομα μεγαλυτερη οικονομια στην καταναλωση καυσιμου και μειωμενες εκπομπες ρυπων.

Τελος, η Giulietta με το νεο κινητηρα 1.6 JTDM-2 120hp E6 διατιθεται στις εκδοσεις Progression, η οποια καλυπτει τις πλεον απαιτητικες αναγκες για πλουσιο εξοπλισμο με χαμηλο κοστος, και Distinctive, για εκεινους που αποζητουν μοναδικο στιλ και απολυτη ανεση. Και οι δυο εκδοσεις περιλαμβανουν οικολογικα ελαστικα στο βασικο τους εξοπλισμο, τα οποια βοηθουν την επιτευξη του χαμηλου οριου των 99gr/km CO2 και, συνεπως, την απαλλαγη απο την καταβολη τελων κυκλοφοριας. Ειδικοτερα, στην εκδοση Progression, τα ελαστικα αυτα συνδυαζονται με ζαντες αλουμινιου 16’’, ενω στην εκδοση Distinctive με ζαντες αλουμινιου 17’’. 

Στην ελληνικη αγορα η τιμη της Giulietta 1.6 JTDM-2 120hp ξεκινα απο 21.370€, με οφελος 2.500€ και ευνοϊκη χρηματοδοτηση 5,25% (περιλαμβανει προωθητικη ενεργεια και οφελος αποσυρσης) η 0% επιτοκιο για την εκδοση Progression.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!