Νέο ελαστικό Mud Terain από τη YOKOHAMA

Το νεο ελαστικο με την κωδικη ονομασια  \”GEOLANDAR M/T G003\”, εχει ηδη ξεκινησει να κανει την εμφανιση του και στη χωρα μας μετα τη παρουσιαση του στο εξωτερικο και θα ειναι διαθεσιμο σε 37 διαστασεις, απο 15 εως και 20 ιντσες. 


Το ολοκαινουργιο ελαστικο \”GEOLANDAR M/T G003\” της ΥΟΚΟΗΑΜΑ ειναι σχεδιασμενο για τους λατρεις της off-road οδηγησης και εκεινους που αγαπουν την περιπετεια και αποτελει το τελευταιο μελος της σκληροτραχηλης σειρας ελαστικων GEOLANDAR της ΥΟΚΟΗΑΜΑ.


Με επιθετικο σχεδιασμο πλευρικου τοιχωματος, τεχνολογια GEO-SHIELD,  που δημιουργει ενα ισχυροτερο ελαστικο ακομα και στις πιο σκληρες συνθηκες εκτος δρομου, και μια ειδικη ενωση τριπλου πολυμερους, το \”GEOLANDAR M/T G003\” προκαλει με την πρωτη ματια.

Προσφερει μεγιστη αποδοση και αριστη προσφυση σε ολα τα εδαφη, απο την καθημερινη οδηγηση των αυτοκινητοδρομων, εως και σε αποτομα βραχια, λασπωδη μονοπατια και αμμο. 

Σχεδιασμενη με το απολυτο κριτηριο της υψηλης αποδοσης, η πλουσια γκαμα των ελαστικων της ΥΟΚΟΗΑΜΑ εχει σχεδιαστει και κατασκευαστει για να ανταποκρινεται πληρως στις απαιτησεις του οδηγου αλλα και του αυτοκινητου. Η ακριβης αποκριση στις στροφες, η ασφαλεια, η τελεια προσφυση και η πραγματικη αισθηση του δρομου που προσφερουν στον οδηγο, ειναι μερικα μονο απο τα χαρακτηριστικα της υψηλης τεχνολογιας των ελαστικων ΥΟΚΟΗΑΜΑ.

Το GEOLANDAR M/T G003 χτιστηκε για να κυριαρχει … και το κανει ! 

Η ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισαγει και διανεμει τα υψηλης ποιοτητας ελαστικα ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνικη αγορα, απο το 1957.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!