Νέο πρόγραμμα service για τα Hyundai, με 20% έκπτωση και δωρεάν έλεγχο 15 σημείων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ BEFORE SERVICE
ΑΠΟ ΤΗ HYUNDAI ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

Τo νεο προγραμμα «Before Service» της Hyundai θα ξεκινησει την παρουσια του στον εξωτερικο χωρο της εκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 στο Πρωην Δυτ. Αεροδρομιο Ελληνικου, απο τις 14 εως τις 22 Νοεμβριου 2015.

Με τo προγραμμα «Before Service», η Hyundai με την τεραστια εμπειρια και τεχνογνωσια της, προσφερει σε ολους τους κατοχους Hyundai καλυτερες συνθηκες ασφαλους κινησης του αυτοκινητου τους με το χαμηλοτερο δυνατον κοστος, ενω ταυτοχρονα τους φερνει σε επαφη με τα νεα μοντελα της μαρκας και την υψηλη τους ποιοτητα.

Συμφωνα με το προγραμμα «Before Service», ο καθε κατοχος Hyundai μπορει να επωφεληθει απο τις παρακατω σημαντικες παροχες :


•    Δωρεαν Τεχνικος  Ελεγχος  15 σημειων

•    Παροχη εκπτωσης μεχρι 20% στα Ανταλλακτικα Hyundai επι του προτεινομενου τιμοκαταλογου λιανικης ανταλλακτικων του Εξουσιοδοτημενου Επισκευαστη και Παροχη εκπτωσης μεχρι 20% επι της εργατωρας λιανικης  του  Εξουσιοδοτημενου Επισκευαστη,  για τις επισκευες που θα προκυψουν απο τον δωρεαν τεχνικο ελεγχο (εφοσον υπαρχει σχετικη εντολη απο τον πελατη). [Σημειωση : H εκπτωση δεν αφορα ανταλλακτικα και εργασιες προγραμματισμενης συντηρησης].

•    Στους κατοχους Hyundai που θα λαβουν μερος στο προγραμμα «Before Service» θα προσφερθουν ως δωρα εργοστασικα σετ χειμερινης φροντιδας για το Hyundai τους (εως εξαντλησεως των αποθεματων).

Στο χωρο διεξαγωγης του Τest Drive της εκθεσης ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2015 και κοντα στον ειδικο χωρο «Hyundai Before Service» θα βρισκονται στη διαθεση των επισκεπτων για δοκιμαστικη οδηγηση (test drive) οι πολυβραβευμενες Νεα Γενια i10 & Νεα Γενια i20, που πλεον διατιθενται με το συστημα πολυμεσων iView, με στοχο τη γνωριμια τους με τη νεα φιλοσοφια, ποιοτητα και τεχνολογια των αυτοκινητων HYUNDAI.
Επισης, στον ιδιο χωρο οι επισκεπτες της εκθεσης θα εχουν τη δυνατοτητα να ερθουν για πρωτη φορα σε επαφη με το Νεο i30 Diesel Auto 7-DCT της Hyundai.

Τo νεο προγραμμα «Before Service» της Hyundai θα εξακολουθησει να ισχυει εως και 31/12/2015.
Οι κατοιχοι Hyundai θα μπορουν απο τη λιστα των Εξουσιοδοτημενων Επισκευαστων του Δικτυου Hyundai που συμμετεχουν στο προγραμμα και βρισκεται στην ιστοσελιδα της εταιρειας www.hyundai.gr  να επιλεξουν τον Εξουσιοδοτημενο Επισκευαστη της προτιμησης τους.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!