Νέο Citroën SPACETOURER

Η PSA ανακοινωσε σημερα το νεο Citroën SPACETOURER, το οποιο θα ειναι διαθεσιμο σε επιβατικες MPV εκδοσεις για ιδιωτικη χρηση, καθως και σε επαγγελματικες για μεταφορες επιβατων. Η επισημη πρεμιερα του νεου μοντελου εχει προγραμματιστει για το Σαλονι της Γενευης το Μαρτιο του 2016, ενω στο πρωτο εξαμηνο του 2016 θα ξεκινησει και η εμπορικη διαθεση του.

Το νεο μοντελο ειναι η  εξελιξη και η παραγωγη μιας νεας αποδοτικης πλατφορμας, προσφεροντας στους πελατες μας σε ολο τον κοσμο συγχρονα τεχνολογικα προϊοντα που πρωταγωνιστουν στην κατηγορια τους” δηλωσε ο Patrice Lucas, επικεφαλης στο τομεα Προγραμματισμου και Στρατηγικης στον ομιλο PSA.

Στοχος ειναι η παραγωγη ακρως ανταγωνιστικων επαγγελματικων μοντελων μεσαιου μεγεθους, επιβατικων και Combi εκδοσεων, με οφελος το βελτιστο κοστος εξελιξης και παραγωγης.

Το νεο μοντελο κατασκευαζεται στο εργοστασιο του ομιλου PSA στο Sevelnord, στη Valenciennes της Γαλλιας,  διευρυνοντας μια στρατηγικης σημασιας συνεργασια με την Toyota Motor Europe (TME).
.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=Ub4K8IKTGHY]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!