Νέο social tool για τη δικτύωση των οδηγών

Θα μπορουσε να πει κανεις οτι ειναι το… ελληνικο Facebook των οδηγων. Η οτι προκειται για ενα χρησιμο εργαλειο στα χερια των επαγγελματιων του χωρου της αυτοκινησης. Η αληθεια ειναι ομως πως το νεο social tool με την ονομασια drivaro ειναι κατι παραπανω. Και ειναι ελληνικο!


Προκειται για μια πρωτοτυπη διαδικτυακη πλατφορμα, η οποια εχει αποστολη να συνδεσει τους οδηγους μεταξυ τους μεσα σε μια δυνατη κοινοτητα, δινοντας τους τη δυνατοτητα να βρουν αλλα οχηματα σαν το δικο τους, να τα ακολουθησουν και να ανταλλασσουν αποψεις, η να λυνουν κοινα προβληματα. Ομως δεν ειναι μονο αυτο. Γιατι την ιδια ωρα, βοηθα στο να ερθουν σε επαφη με επαγγελματιες του χωρου οπως συνεργεια, ηλεκτρολογεια, φανοποιια, βουλκανιζατερ, ΚΤΕΟ, αλλα και να ενημερωθουν για ολα τα νεα της αυτοκινησης απο τα πιο δημοφιλη περιοδικα και sites του χωρου -μεταξυ των οποιων εννοειται πως συμπεριλαμβανεται και το TopSpeed.gr.


Οι χρηστες μπορουν να φτιαξουν δωρεαν ενα προφιλ για καθε οχημα τους, να δημοσιευουν φωτογραφιες και βιντεο, να κρατουν ηλεκτρονικο βιβλιο συντηρησης, να βαλουν υπενθυμισεις, αλλα και να βρουν συνεργειο για να κλεισουν ραντεβου η να παραγγειλουν προϊοντα.

Αντιστοιχα οι επαγγελματιες μπορουν να βαλουν την επιχειρηση τους στο drivaro και να συνδεθουν με οδηγους οχηματων που η επιχειρηση τους μπορει να εξυπηρετησει. Μπορουν να ανοιξουν δωρεαν το δικο τους e-shop και να δωσουν σε ολους την δυνατοτητα να κλεινουν online ραντεβου για παρεχομενες υπηρεσιες.

Σκοπος του drivaro ειναι να δωσει λυση στα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι οδηγοι αναζητωντας αξιοπιστα συνεργεια και να διευκολυνει ολη την διαδικασια προγραμματισμου ραντεβου, αιτηματος οικονομικης προσφορας και παραγγελιας ανταλλακτικων και αξεσουαρ.

Συνδεθειτε λοιπον με το νεο social tool! 

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!