Ντεμπούτο της BMW Σειράς 5 Touring στη Γενεύη

Στο Διεθνες Σαλονι Αυτοκινητου του 2017, η BMW θα παρουσιασει τις πιο ενδιαφερουσες προτασεις απο την τρεχουσα γκαμα της αλλα και τις τελευταιες εξελιξεις στον τομεα της βιωσιμης μετακινησης με πληρως ηλεκτρικα και plug-in υβριδικα οχηματα. Η επομενη γενια της BMW Σειρας 5 Touring θα κανει το παγκοσμιο ντεμπουτο της στη φετινη 87η εκδοση της δημοφιλους Εκθεσης που πραγματοποιειται στο συνεδριακο κεντρο Palexpo. Την πρωτη της δημοσια εμφανιση ετοιμαζεται να κανει στη Γενευη και η νεα BMW Σειρα 4, πληρως ανανεωμενη με βελτιωσεις σχεδιασης, πλαισιου, εσωτερικου περιβαλλοντος και εξοπλισμου. Μια ακομα αποκλειστικη εκδοση του επαναστατικου σπορ plug-in-υβριδικου BMW i8 θα κανει επισης το παγκοσμιο ντεμπουτο στο Σαλονι της Γενευης (9 – 19 Μαρτιου 2017) με τη μορφη του BMW i8 Protonic Frozen Black Edition.


Παγκοσμια πρεμιερα : νεα BMW Σειρα 5 Touring.

Η νεα εκδοση της Σειρας 5 Touring, που απολαμβανει ιδιαιτερη επιτυχια στις Ευρωπαϊκες αγορες αυτοκινητου, προαγει σε ενα επιπεδα το συνδυασμο οδηγικης απολαυσης, υψηλης αισθητικης, καινοτομιας και ευφυους λειτουργικοτητας, που προσδιοριζει και την ταυτοτητα του μοντελου. Με χαρακτηριστικες αναλογιες και μοναδικη γεωμετρια, η σχεδιαση του αμαξωματος προδιδει σπορ επιδοσεις και ευελιξια. Συγκριτικα με το απερχομενο μοντελο, η νεα BMW Σειρα 5 Touring εχει ελαφρως μεγαλυτερες εξωτερικες διαστασεις και προσφερει αισθητα αυξημενο χωρο επιβατων και αποσκευων. Η ακουστικη εμπειρια και τα επιπεδα ανεσης για τους πισω επιβατες εχουν βελτιστοποιηθει.


Ακομα και με ολα τα καθισματα κατειλημμενα, ο χωρος αποσκευων της νεας BMW Σειρας 5 Touring εχει χωρητικοτητα 570 L – δεκα λιτρα πλεον του προκατοχου της. Ο χωρος αποσκευων μπορει να επεκταθει στα 1.700 L (επιπλεον 30 L), εαν χρειαστει. Το επιτρεπομενο ωφελιμο φορτιο ειναι σημαντικα υψηλοτερο απο του απερχομενου μοντελου. Η μεταβλητοτητα βελτιωνεται με αρκετες πρακτικες λεπτομερειες. Μπουκαλια 1L χωρανε στις θηκες των θυρων, ενω οι ποτηροθηκες στην κεντρικη κονσολα μπορουν να φιλοξενησουν ακομα μεγαλυτερα. Η διαιρουμενη 40:20:40 / αναδιπλουμενη πλατη πισω καθισματος κατεβαινει πιεζοντας ενα μπουτον στο χωρο αποσκευων. Ρυθμιση της γωνιας κλισης της πλατης διατιθεται προαιρετικα. Το καλυμμα του χωρου αποσκευων και το διαχωριστικο διχτυ ειναι αποθηκευμενα σε ξεχωριστες θηκες σε υποδοχες κατω απο το πατωμα του χωρου αποσκευων, ενω ενα ανεξαρτητα ανοιγομενο πισω παρμπριζ και αυτοματη λειτουργια πισω πορτας αποτελουν επισης τμημα του βασικου εξοπλισμου. Το Comfort Access (προαιρετικο) περιλαμβανει hands-free ανοιγμα και κλεισιμο της πισω πορτας.


Οταν ξεκινησουν οι πωλησεις της νεας BMW Σειρας 5 Touring τον Ιουνιο του 2017, θα υπαρχουν τεσσερις κινητηρες τελευταιας γενιας του BMW Group. Δυο απο αυτους θα συνδυαζονται με το ευφυες συστημα τετρακινησης BMW xDrive απο την αρχη. Στην πορεια, θα ακολουθησουν και αλλες εκδοσεις που θα συνδυαστουν με συμβατικη πισω κινηση η τετρακινηση. Η αποδοση, η βελτιστοποιημενη αεροδυναμικη και η μειωση βαρους κατα 100 kg (κατα μεσο ορο) συγκριτικα με τα αντιστοιχα απερχομενα μοντελα σημαινουν οτι η καταναλωση καυσιμου και οι εκπομπες ρυπων εχουν μειωθει μεχρι 11%, αναλογα με την εκδοση του κινητηρα.


Η ευφυης δομη ελαφρου βαρους εναρμονιζεται με την αυξημενη στρεπτικη ακαμψια του αμαξωματος και του εξελιγμενου πλαισιου. Ετσι η νεα BMW Σειρα 5  Touring προσφερει πιο αρμονικη απο ποτε ισορροπια μεταξυ ευελιξιας και οδηγικης ανεσης. Ο βασικος εξοπλισμος περιλαμβανει αεραναρτηση με αυτοματη ρυθμιση υψους πισω, ενω τα συστηματα Dynamic Damper Control, Adaptive Drive με ενεργο ελεγχο κλισεων αμαξωματος, Integral Active Steering – που τωρα διατιθεται σε συνδυασμο με xDrive – και η αναρτηση M Sport παραγγελνονται προαιρετικα.


Η φιλοσοφια απεικονισης και ελεγχου λειτουργιων περιλαμβανει τωρα οθονη αφης και συστημα αναγνωρισης χειρονομιων BMW, ενω νεα συστηματα υποστηριξης οπως Steering & lane control assistant (υποβοηθηση διευθυνσης και υποστηριξη ελεγχου λωριδας κυκλοφοριας) επιταχυνουν τις εξελιξεις στο δρομο για την αυτοματοποιημενη οδηγηση. Το Remote Control Parking διατιθεται επισης για τη νεα BMW Σειρα 5 Touring, ενω μια ακομα σημαντικη υπηρεσια στον τομεα της ευφυους συνδεσιμοτητας βοηθα στην ανευρεση χωρων σταθμευσης στο δρομο – On-Street Parking Information.


Πιο σπορ απο ποτε : νεα BMW Σειρα 4

Με πιο μοντερνα σχεδιαση και νεα φιλοσοφια πλαισιου, η νεα BMW Σειρα 4 συνεχιζει την ανοδικη της πορεια. Ανασχεδιασμενοι αεραγωγοι και πισω ποδια, και νεοι στανταρ προβολεις LED και πισω φωτα LED υπογραμμιζουν την αποκλειστικη, σπορ εμφανιση των νεων μοντελων της BMW Σειρας 4, Coupe Cabrio και Gran Coupe. Νεα στυλιστικα στοιχεια, πινελιες χρωμιου και λαμπερο μαυρο φινιρισμα στην κεντρικη κονσολα προσδιδουν εξτρα νοτες πολυτελειας στο εσωτερικο.


Σε συνδυασμο με το προαιρετικο συστημα Πλοηγησης Professional, τα μενου για το λειτουργικο συστημα iDrive εχουν τη μορφη εικονιδιων στην οθονη Control Display. Η διαταξη των πανελ ελεγχου γινεται συμφωνα με τις επιθυμιες του χρηστη και το σχετικο περιεχομενο του μενου ενημερωνεται συνεχως. Προαιρετικα διατιθεται το Multifunctional Instrument Display για τη BMW Σειρα 4.


Η πιο ακαμπτη αναρτηση προσφερει πιο σπορ συμπεριφορα στις νεες BMW Σειρας 4 Coupe και Gran Coupe χωρις ομως να υπονομευεται η ανεση. Ελαστικα υψηλων επιδοσεων προσφερονται προαιρετικα για τις ανωτερες εκδοσεις.


Ανασχεδιασμενα πισω φωτα full-LED και νεα στοιχεια πολυτελειας στο εσωτερικο αναβαθμιζουν την εμφανιση των BMW M4 Coupe και BMW M4 Cabrio. Και τα δυο αυτα σπορ αυτοκινητα υψηλων επιδοσεων διατιθενται με τη νεα εκδοση του συστηματος Πλοηγησης Professional και τις τελευταιες υπηρεσιες BMW ConnectedDrive Services.


Παγκοσμια πρεμιερα του BMW i8 Protonic Frozen Black Edition

Με το BMW i3 να κατεχει ενα τεραστιο μεριδιο της αγορας, και νεες ειδικες εκδοσεις του BMW i8 και επιπλεον μοντελα BMW iPerformance ηδη καθοδον, το BMW Group επεκτεινει την παγκοσμια κυριαρχια του στον τομεα βιωσιμης μετακινησης. Το BMW i3 ειναι το πιο επιτυχημενο ηλεκτρικο οχημα στην premium compact κατηγορια. Ομοιως, το BMW i8 παραμενει πρωτο και με διαφορα στην κατηγορια του. Χαρη στο i8 και τα μοντελα BMW iPerformance, η BMW ειναι η παγκοσμιως πιο επιτυχημενη κατασκευαστρια plug-in υβριδικων μοντελων στην premium κατηγορια. Το φθινοπωρο του 2016 μαλιστα πετυχε ενα οροσημο πωλησεων 100.000 οχηματων BMW με πληρως ηλεκτρικο η plug-in-υβριδικο συστημα κινησης. Το BMW Group στοχευει να πουλησει αλλα 100.000 οχηματα με τεχνολογια BMW eDrive το 2017.


Η γκαμα αποκλειστικων, περιορισμενης παραγωγης ειδικων εκδοσεων του plug-in υβριδικου, σπορ μοντελου BMW i8 επεκτεινεται. Το BMW i8 Protonic Frozen Black Edition θα γιορτασει την παγκοσμια πρεμιερα του στο Σαλονι της Γενευης 2017. Η αποχρωση της BMW Individual, Protonic Frozen Black, και το αποκλειστικο στυλ του εσωτερικου αναδεικνυουν την προηγμενη γοητεια του. Μεσα στο 2017, η BMW i θα λανσαρει επισης την εκδοση BMW i8 Protonic Frozen Yellow Edition, προσφεροντας στους πελατες την ευκαιρια να βιωσουν την οδηγικη απολαυση ενος ηλεκτρικου αυτοκινητου με στοιχεια αποκλειστικοτητας.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!