Ξεκινήστε Άνετα τις Διακοπές με Έξυπνα Αξεσουάρ Ταξιδιού Opel


«Παρακαλω … πως ειπατε; Πρεπει να παρουμε μαζι μας ολα αυτα; Αδυνατον!» Πολλοι ειναι εκεινοι που τρεμουν εκ των προτερων τη διαδικασια φορτωσης του αυτοκινητου οταν φευγουν για διακοπες με την οικογενεια. Τετοια αγχη απλα δεν υπαρχουν χαρη στα αξεσουαρ που δημιουργησε η Opel με σκοπο να βαλει τελος στο χαος. 


Αξεσουαρ οπως ειδικες βασεις, διαχωριστικες μπαρες η διχτυα προσφερουν ασφαλη αποθηκευση και ευκολη προσβασιμοτητα σε αντικειμενα αμεσης αναγκης. Αλλωστε το ταξιδι με το αυτοκινητο εχει πολλα πλεονεκτηματα, ειδικα για οικογενειες με παιδια. Τα παντα μπορουν να φορτωθουν, απο καροτσακια μεχρι ποδηλατα και μπαστουνια πεζοποριας. Και οσοι αποφασιζουν να χρησιμοποιησουν την υπηρεσια προσωπικης συνδεσιμοτητας και υποστηριξης Opel OnStar μπορουν να εχουν διπλο οφελος: αφενος ενα προσθετο «διχτυ ασφαλειας» κατα τη διαρκεια του ταξιδιου, αφετερου ενα ισχυρο Wi-Fi Hotspot για μεχρι επτα κινητες συσκευες, για να ειναι ολη η οικογενεια ευχαριστημενη.

«Η γκαμα των αξεσουαρ μας αποτελειται απο 50 και πλεον προϊοντικες σειρες μεταξυ των οποιων τα πακετα FlexOrganizer΄, για τελεια οργανωση και ταξη στο χωρο αποσκευων και βελτιωμενη ασφαλεια» δηλωσε ο Peter Christian Küspert, Αντιπροεδρος Πωλησεων & Aftersales. «Προσωπικα, για μεγαλα ταξιδια με παιδια προτεινω ανεπιφυλακτα τον ανταπτορα FlexConnect, που επιτρεπει τη συνδεση ενος tablet στο προσκεφαλο του εμπρος καθισματος για την ψυχαγωγια των παιδιων στο πισω μερος της καμπινας.»


Προτεραιοτητα στη ασφαλεια κατα τη φορτωση
Οσοι φορτωνουν το αυτοκινητο τους για ενα ταξιδι πρεπει να θετουν την ασφαλεια ως πρωταρχικη προτεραιοτητα, καθως μη ασφαλισμενες αποσκευες μπορει να ‘εκτοξευθουν’ και να γινουν επικινδυνες σε περιπτωση αποτομου φρεναρισματος. Το πακετο FlexOrganizer που διατιθεται για το νεο Astra Sports Tourer, το Insignia Sports Tourer και το Country Tourer με το Zafira Tourer αποτελει την τελεια λυση. Περιλαμβανει ρυθμιζομενους ιμαντες προσδεσης σε οποιαδηποτε θεση, καταλληλων για ασφαλιση των αντικειμενων στις πλαϊνες ραγες. Το πλαϊνο διχτυ τυπου θηκης η το αδιαβροχο κουτι ενδεικνυνται για την ασφαλη μεταφορα του φαρμακειου η του προειδοποιητικου τριγωνου. Το εξελιγμενο διαχωριστικο διχτυ FlexOrganizer η το διαχωριστικο FlexRail διαιρει το χωρο αποσκευων σε δυο ανεξαρτητες περιοχες για να μη μετακινουνται οι τσαντες και οι βαλιτσες. Ετσι αναβαθμιζεται η λειτουργικοτητα του χωρου φορτωσης, βελτιωνεται η ταξη στο χωρο αποσκευων μεσα απο την καταλληλη οργανωση και αυξανεται η προστασια απο γρατζουνιες. Ενα ακομα πλεονεκτημα ειναι οτι το φαρμακειο, το προειδοποιητικο τριγωνο και τα ανακλαστικα γιλεκα ασφαλειας, παραμενουν σε θεση ευκολης προσβασης και οχι ‘θαμμενα’ κατω απο τις υπολοιπες αποσκευες.




Το κινητο πατωμα FlexFloor ειναι ακρως εργονομικο. Το πατωμα του χωρου αποσκευων εχει βελουδινη επενδυση, διευκολυνει τη φορτωση και εκφορτωση του Insignia Sports Tourer και διατιθεται σε μαυρο η καφε. Επεκτεινεται μεχρι 40 cm και μπορει να σηκωσει βαρος μεχρι 120 kg, κατι ιδιαιτερα χρησιμο οταν φορτωνονται βαριες αποσκευες.

Μικρα αντικειμενα οπως αρκουδακια, βιβλια και αλλα παιχνιδια μπορουν να αποθηκευονται σε ενα κουτι με καπακι στα πισω καθισματα. Επομενως, τα παιδια παντα ξερουν που να αναζητησουν το αγαπημενο τους παιχνιδι και δεν χρειαζεται πλεον να ψαχνουν και να ρωτανε. Ενα ειδικο κουτι το οποιο δημιουργηθηκε για το χωρο αποσκευων του Opel ADAM κυκλοφορει σε τρια διαφορετικα σχεδια που ταιριαζουν στον πρωταθλητη εξατομικευσης. Το κουτι ειναι επενδυμενο με μοκετα και διαιρειται σε τρεις ανεξαρτητους χωρους. Laptop, στυλο, χαρτομαντηλα η καλλυντικα μπορουν να αποθηκευονται με ταξη σε ολα σχεδον τα μοντελα Opel χαρη σε ενα ειδικο ενθετο στην ποτηροθηκη.


Το FlexConnect κανει το ταξιδι πιο απολαυστικο
Σε εναν αλλο τομεα, η Opel προσφερει επισης εξυπνες, συγχρονες λυσεις infotainment οπως βαση FlexDock για smartphones που διατιθεται με τα Opel ADAM, Corsa και Zafira Tourer. Στερεωνεται στο ταμπλο και επιτρεπει τη χρηση του smartphone σαν συστημα πλοηγησης. Ενα ακομα πλεονεκτημα του FlexDock ειναι οτι επαναφορτιζει τα  smartphones χωρις προσθετα καλωδια.


Ο ανταπτορας FlexConnect ειναι ενα ακομα ‘πολυ-εργαλειο’ που κανει το ταξιδι ασφαλεστερο και πιο απολαυστικο στα περισσοτερα μοντελα Opel. Στα προσκεφαλα των εμπρος καθισματων στερεωνεται ενας ανταπτορας και σ’ αυτον ενα αγκιστρο που ειναι ιδανικο για την ασφαλη μεταφορα τσαντων ακομα και σε ενα ξαφνικο φρεναρισμα. Ο ανταπτορας συνδυαζεται επισης με βαση για tablet (iPad η Samsung Galaxy) και τα παιδια μπορουν να απολαμβανουν ψυχαγωγια στα πισω καθισματα αφηνοντας τους γονεις να χαλαρωσουν. Οι δυνατοτητες διευρυνονται με το συστημα Opel OnStar και το 4G LTE Wi-Fi Hotspot που επιτρεπει μια ποικιλη γκαμα διαδικτυακων εφαρμογων.


Εκδρομες ποδηλασιας για ολη την οικογενεια με το FlexFix
Πολλες οικογενειες ονειρευονται να χαλαρωσουν στον προορισμο των διακοπων τους κανοντας ποδηλατο. Το πληρως ενσωματωμενο συστημα σχαρας ποδηλατου FlexFix της Opel κανει αυτο το ονειρο πραγματικοτητα. Μεχρι τεσσερα ποδηλατα μεταφερονται ευκολα και με ασφαλεια στον προορισμο των διακοπων. Η σχαρα ποδηλατου γινεται λειτουργικη μεσα σε δευτερολεπτα και δεν χρειαζεται ειδικα εργαλεια. Οταν δεν ειναι απαραιτητη, εξαφανιζεται κατω απο τον πισω προφυλακτηρα. Το πατενταρισμενο συστημα της Opel διατιθεται για τα ADAM, Corsa, Meriva, Mokka και Zafira Tourer.


Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!