Οδήγησε την Bentley Bentayga παρέα με τον Juha Kankkunen


Μια εμπειρια ζωης για λιγους, στους παγους της Φινλανδιας για να γευτεις στο μεγιστο βαθμο την πολυτελεια και την περιπετεια.


Το πιο δυνατο, πιο πολυτελες και ταχυτερο SUV στον κοσμο, η Bentley Bentayga, κανει ντεμπουτο στις παγωμενες λιμνες της Φινλανδιας για να το οδηγησουν οι εκλεκτοι πελατες της Bentley στην φημισμενη εκδηλωση Power on Ice.

Το Power on Ice ειναι μια αξεχαστη εμπειρια τεσσαρων ημερων που δινει την δυνατοτητα στους παρευρισκομενους να πιεσουν ολα τα μοντελα της Bentley και να ανακαλυψουν τα ορια τους
Τον ερχομενο Φεβρουαριο του επομενου ετους, οι επισκεπτες θα ειναι μεταξυ των πρωτων για να εξερευνησουν τις ικανοτητες του νεου SUV Bentayga, σε ενα απο τα πιο ομορφα και αντιξοα μερη στον κοσμο.

Θα πραγματοποιηθουν σεμιναρια οδηγησης στον παγο με επικεφαλη τον τετρακις παγκοσμιο Πρωταθλητη WRC και δυο φορες κατοχος του ρεκορ ταχυτητας σε παγο, Juha Kankkunen. Οι δεκα ειδικα διαμορφωμενες πιστες ειναι σχεδιασμενες απο τον ιδιο..

Μια σειρα απο μοντελα της Bentley, συμπεριλαμβανομενης της ναυαρχιδας των επιδοσεων της μαρκας, την Continental GT3-R, θα ειναι παρων για να ανταπεξελθουν στο απαιτητικο τοπιο.
Εξοπλισμενα με συστηματα τετρακινησης και με ρυθμιση για εκτος δρομου οδηγηση οπως στην περιπτωση της Bentayga ολα τα μοντελα μπορουν να προσαρμοζουν συνεχως την κατανομη ισχυος μεταξυ του εμπρος και του πισω αξονα, αναλογα με την προσφυση, εξασφαλιζοντας τη βελτιστη οδικη συμπεριφορα.

Οι εκλεκτοι καλεσμενοι θα διαμενουν στο μοναδικο σαλε Ruka Peak οπου θα μπορουν να χαλαρωνουν μετα απο μια γεματη με αδρεναλινη ημερα, απολαμβανοντας παραδοσιακη σαουνα καπνου η γευματιζοντας με συγχρονη φινλανδικη κουζινα. Οι εθισμενοι με την αδρεναλινη θα μπορουν να κανουνε σαφαρι με ελκηθρο, με οδηγους  σκυλια χασκι για να περιηγηθουν σε ενα ιστορικο αγροκτημα ταρανδων για να ολοκληρωσουν τη βυθιση στη Φινλανδικη κουλτουρα και να εξασφαλισουν μια πραγματικα μοναδικη εμπειρια που θα θυμουνται για παντα… 

Οι επισκεπτες μπορουν να επιλεξουν μεσα απο μια ποικιλια καταλυματων, με τιμες που ξεκινουν απο € 11.900 ανα ατομο. Περισσοτερες πληροφοριες μπορειτε να βρειτε στον ιστοτοπο. events.bentleymotors.com, η επικοινωνωντας με την ομαδα της Bentley στο +44 (0) 1675 445 945.


.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=pFa2m4BS7w4]

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!