Οι αυθεντικές GoPro κάμερες παρέχονται με εγγύηση 27 μηνών!


Με καθε αγορα GoPro απο 15/01-15/04/2016 εξασφαλιζετε συνολικη
εγγυηση 27 μηνων απο την Drakos Digital!

Αποκτηστε και καταγραψτε πλεον αφοβα τις στιγμες που επιθυμειτε, με την καλυτερη action καμερα στον κοσμο, την GoPro και εξασφαλιστε το bonus 27μηνης εγγυησης απο την Drakos Digital!
Η Drakos Digital, επισημος διανομεας των προϊοντων GoPro στην ελληνικη και κυπριακη αγορα, με 8 χρονια παρουσιας στην αγορα προϊοντων τεχνολογιας και με ενα δικτυο συνεργατων που αριθμει περισσοτερα απο 150 σημεια σε Ελλαδα και Κυπρο, βρισκεται εδω για να σας προσφερει ολη την απαραιτητη πληροφορηση που χρειαζεται να εχετε για τις καμερες… που εχουν φερει την επανασταση στον τροπο που καταγραφουμε την καθε σημαντικη, για εμας, στιγμη!

Αρχικα, οι καταναλωτες οφειλουν να ειναι πολυ προσεκτικοι στην επιλογη του καταστηματος και της εταιρειας απο την οποια θα προμηθευτουν και θα αγορασουν τα προϊοντα GoPro που επιθυμουν. Ειναι αλλωστε σημαντικο η αγορα να πραγματοποιειται μονο απο το επισημο δικτυο μεταπωλητων. Ο ελεγχος του επισημου δικτυου μεταπωλητων στην Ελλαδα και την Κυπρο, μπορει να γινει ανα πασα στιγμη, απο οποιονδηποτε, μεσω του ακολουθου link: http://www.drakosdigital.com/index.php/ezimg-details/2014-10-17-21-06-59/episimoi-metapolites

Για τις GoPro καμερες δεν υπαρχει service, πουθενα στον κοσμο, αλλα υπαρχει κατι πολυ καλυτερο, αντικατασταση του ελαττωματικου προϊοντος. Μαλιστα, απο τον επομενο μηνα, οι καμερες που θα διανεμονται απο το επισημο δικτυο μεταπωλητων θα συνοδευονται απο ταινια γνησιοτητας με σχετικο υδρογραφημα.
Επισης, μεσα στον Φεβρουαριο θα λειτουργει ειδικο application, μεσω του οποιου οι υποψηφιοι αγοραστες GoPro θα μπορουν να κανουν register την καμερα τους. Η διαδικασια αυτη θα ενεργοποιει αυτοματα και την εγγυηση που θα παρεχεται απο την Drakos Digital, ενω η εταιρεια θα προσφερει παραλληλα την ευκαιρια και το δικαιωμα σε καθε αγοραστη να συμμετεχει σε διαφορους διαγωνισμους και να κερδιζει πλουσια δωρα.

Η Drakos Digital ειναι ο συνεργατης σας και το σημειο αναφορας σας για οποιαδηποτε επικοινωνια, ερωτηση η τεχνικο θεμα επιθυμειτε να λυσετε για ολα τα αυθεντικα GoPro προϊοντα!
Οι συνεργατες της φροντιζουν για την γρηγορη αντικατασταση των ελαττωματικων σας προϊοντων, εντος 3-5 εργασιμων ημερων απο την ημερα παραλαβης τους.
Στην Ελλαδα και την Κυπρο, η διαρκεια εγγυησης για τα προϊοντα ειναι οι 24 μηνες σε αντιθεση με αγορες οπως η Αμερικη που η εγγυηση καλυπτει μονο τους 12 πρωτους μηνες.
Για την διαδικασια αυτη, δεν υπαρχει καμια απολυτως επιπλεον επιβαρυνση για εσας, εφοσον οι αγορες εχουν γινει απο το επισημο δικτυο. Σε αντιθετη περιπτωση, για καμερες που εχουν αγοραστει απο μη επισημους εκπροσωπους, μπορει να επιβαρυνθειτε με εξοδα μεταφορας για την αντικατασταση τους.
Τελος, ειναι σημαντικο να γνωριζετε, οτι η Drakos Digital προσφερει bonus 3 μηνες επιπλεον εγγυηση (συνολικη εγγυηση 27 μηνες)** για οποιαδηποτε αγορα καμερας GoPro πραγματοποιησετε απο το επισημο δικτυο μεταπωλητων, για το διαστημα απο τις 15 Ιανουαριου 2016 εως και τις 15 Απριλιου 2016.

** Η συμμετοχη στο bonus εγγυησης 3 μηνων (15.1.16-15.4.15) θα γινεται δεκτη μονο με την προσκομιση του αντιστοιχου παραστατικου αγορας (αποδειξη η τιμολογιο).

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!