Οι γεννημένοι από το 1980 και μετά, επιλέγουν SUV!


Οι πωλησεις SUV αυξανονται περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο τυπο οχηματος στην Ευρωπη. Η γενια των Millennials (οσοι ειναι γεννημενοι μεταξυ του 1980 και του 2000) διαθετει εντονη οικολογικη συνειδηση, και παρ ολα αυτα, οι ερευνες δειχνουν πως αυτη ειναι η κινητηρια δυναμη πισω απο την αυξανομενη ζητηση για τα SUV!

Ειναι μαλιστα χαρακτηριστικο πως πανω απο 4 στους 5 Millennials πιστευουν οτι τα SUV εχουν γινει πιο αποδοτικα και φιλικα προς το περιβαλλον κατα τη διαρκεια της τελευταιας 5ετιας!

Η Ford ανταποκρινεται στις προσδοκιες αυτης της γενιας λανσαροντας ενα πληρως ηλεκτρικο SUV με αυτονομια περιπου 480 km μεχρι το 2020.

Οι Millennials, ειναι προθυμοι να νοικιασουν, να προωθησουν και να μοιραστουν αγαθα και υπηρεσιες. Με την επαναστατικη τους προσεγγιση απεναντι στην καταναλωση οι Millennials αλλαζουν το ‘σκεπτικο’ των εταιρειων – μαζι και των αυτοκινητοβιομηχανιων. 
Και οι φρεσκιες ιδεες τους επηρεαζουν τις προτιμησεις τους στα αυτοκινητα με τροπο που δεν φανταζεστε.



Η Ford προκειται να λανσαρει ενα νεο, πληρως ηλεκτρικο SUV, που προβλεπεται να προσφερει αυτονομια 480 km – αρκετη για να καλυψει την αποσταση Λονδινο – Παρισι. Η εταιρεια λανσαρισε τρια νεα SUV περσι στην Ευρωπη, και το νεο μοντελο μηδενικων ρυπων θα ειναι ενα απο τα πεντε που αναμενονται μεχρι το 2020.

«Οι πωλησεις SUV αυξανονται περισσοτερο απο οποιονδηποτε αλλο τυπο οχηματος στην Ευρωπη και οι Millennials με την οικολογικοι τους συνειδηση ειναι η κινητηρια δυναμη πισω απο την αυξανομενη ζητηση για τα SUV. Περσι, οι πωλησεις SUV της Ford στην Ευρωπη ξεπερασαν ακομα και τη ραγδαια ανοδο της βιομηχανιας» δηλωσε ο Roelant de Waard, vice president, Marketing, Sales & Service, Ford Ευρωπης. «Οι πελατες ανακαλυπτουν την αποδοση καυσιμου που προσφερουν κορυφαιοι κινητηρες οπως ο νεος μας 120 PS 1.5-L TDCi diesel που πληροι τις τελευταιες προδιαγραφες εκπομπων ρυπων Euro Stage 6 και εχει εκπομπες CO2 115 g/km στο νεο Kuga,  και ο πολυβραβευμενος βενζινοκινητηρας 1.0-L EcoBoost στο Ford EcoSport.” 


Οι πωλησεις μοντελων Ford SUV στην Ευρωπη – με το συμπαγες EcoSport, το μεσαιο Kuga και το μεγαλο Edge – αυξηθηκαν κατα 31% το 2016 συγκριτικα με το 2015. Περσι σημειωθηκαν οι καλυτερες πωλησεις στην ιστορια του Kuga και του EcoSport.  Οι ταξινομησεις SUV αυξηθηκαν κατα 21% σε ολη την Ευρωπη το 2016, συγκεντρωνοντας πανω απο το ενα τεταρτο του συνολου των ταξινομησεων καινουργιων αυτοκινητων.

Και δεν ειναι μονον οι νεαροτεροι οδηγοι που ανατρεπουν τα καθιερωμενα με την επιλογη του αυτοκινητου τους. Συμφωνα με στοιχεια της Ford η μεση ηλικια των πελατων που αγοραζουν hot hatchbacks – εκδοσεις υψηλων επιδοσεων μικρων και μεσαιων αυτοκινητων – αυξηθηκε πανω απο 10% μεταξυ 2010 και 2016.

Περσι οι πωλησεις αυτοκινητων υψηλων επιδοσεων της Ford  – συμπερ. των Fiesta ST, Focus ST και Focus RS hot hatchback και της Ford Mustang – αυξηθηκαν κατα 60% για δευτερη συνεχη χρονια.

Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!