Οι Γερμανοί… υποκύπτουν στη φινέτσα των Alfa Romeo

Αλλη μια νικη για την Alfa Romeo στη Γερμανια. Αυτη τη φορα, οι αναγνωστες του γερμανικου Auto Bild ανακηρυξαν τις Giulietta, Giulia και Stelvio, ως τα πιο ομορφα μοντελα της κατηγοριας τους. Ειναι η τριτη φορα στη σειρα που η Alfa Romeo με τα τρια της μοντελα κερδιζει σε επιπεδο design τις κατηγοριες \”compact car\”, \”middle class\” και \”compact SUV\”.


Η ιταλικη φινετσα στη σχεδιαση της Alfa Romeo συναρπαζει και τους Γερμανους φιλους του αυτοκινητου. Οι αναγνωστες του περιοδικου Auto Bild, στα πλαισια του διαγωνισμου \”Best Brands\” εδωσαν στις Alfa Romeo Giulietta, Giulia και Stelvio την πρωτη θεση, ως τα πιο ομορφα αυτοκινητα της κατηγοριας τους. Μετα το 2017 και το 2018, οπου η Ιταλικη μαρκα κατεκτησε τις αντιστοιχες διακρισεις, η φετινη βραβευση επιβεβαιωνει την μεγαλη εκτιμηση που απολαμβανει διαχρονικα η σχεδιαστικη γλωσσα της Alfa Romeo.

\”Για τριτη χρονια στη σειρα οι αναγνωστες του AUTO BILD ψηφισαν τις Alfa Romeo Giulietta, Alfa Romeo Giulia και Alfa Romeo Stelvio, ως τα μοντελα με τον κορυφαιο σχεδιασμο στην κατηγορια τους. Ειμαι ιδιαιτερα χαρουμενος για αυτη την επιτυχια που καλυπτει τρεις διαφορετικες κατηγοριες. Αυτο αποτελει αποδειξη του ευρους που καλυπτει με επιτυχια η σχεδιαστικη γλωσσα της Alfa Romeo\”, σχολιασε ο Επικεφαλης Σχεδιασμου της Fiat Chrysler Automobiles για την περιοχη ΕΜΕΑ, Klaus Busse. 

Τα βραβεια Best Brands του Auto Bild βρισκονται στον 8ο χρονο ζωης τους και εκφραζουν την αποψη των αναγνωστων, των εντυπων και ψηφιακων εκδοσεων του μεσου. Στα πλαισια του διαγωνισμου αξιολογηθηκαν 38 εταιρειες και 14 κατηγοριες αυτοκινητων.



Leave a Reply

Top
Vehicle added!
The vehicle is already in the wishlist!